menu Request
×

Kunci Gitar Gilang R Wijaya - Ojo Sumelang Chord Dasar dan Lirik Lengkap

119 views
Capo di fret 5

(Intro) C  G  F Dm G

      C     G   Am
tak jaluk.. awakmu..
 A            Dm
ojo gampang nesu..
           G
elingono welingku..

    C    G  Am
kuatno.. atimu..
 A             Dm
iso ngempet rindu..
             G
enteni sak tekaku..

     C  G      Am
pesenku mung siji..
 A         Dm
iso njogo ati..
             G
podo podo nduweni..

          Em     Am
amung kanggo.. kowe..
   F         G
kerjo adoh soko kowe
   Em           Am
ra golek seneng dewe..
 Dm         G
opo maneh seneng-seneng
  C
karo liyane..

(Chorus)
F        G
aku iseh bertahan
     Em      Am
kowe ojo sumelang..
  Dm             G
lungoku mung nyambut gawe
       C           Bb
kanggo nyenengke kowe..

F            G
tetep tak perjuangke
      Em          Am
tresnoku kanggo kowe..
   Dm        G         C
snajan iseh abot kahanane..

(Int.) F Fm Em A
       F G Em A
       Dm Fm G..

    C    G  Am
kuatno.. atimu..
 A             Dm
iso ngempet rindu..
             G
enteni sak tekaku..

     C  G      Am
pesenku mung siji..
 A         Dm
iso njogo ati..
             G
podo podo nduweni..

          Em     Am
amung kanggo.. kowe..
   F         G
kerjo adoh soko kowe
   Em           Am
ra golek seneng dewe..
 Dm         G
opo maneh seneng-seneng
  C
karo liyane..

(Chorus)
F        G
aku iseh bertahan
     Em      Am
kowe ojo sumelang..
  Dm             G
lungoku mung nyambut gawe
       C           Bb
kanggo nyenengke kowe..

F            G
tetep tak perjuangke
      Em          Am
tresnoku kanggo kowe..
   Dm        G         C
snajan iseh abot kahanane..

F        G
aku iseh bertahan
     Em      Am
kowe ojo sumelang..
  Dm             G
lungoku mung nyambut gawe
       C           Bb
kanggo nyenengke kowe..

F            G
tetep tak perjuangke
      Em          Am
tresnoku kanggo kowe..
   Dm        G         C
snajan iseh abot kahanane..
  Dm       G             C
kabeh iki amung kanggo kowe..





(Intro) F  C  Bb Gm C

      F     C   Dm
tak jaluk.. awakmu..
 D            Gm
ojo gampang nesu..
           C
elingono welingku..

    F    C  Dm
kuatno.. atimu..
 D             Gm
iso ngempet rindu..
             C
enteni sak tekaku..

     F  C      Dm
pesenku mung siji..
 D         Gm
iso njogo ati..
             C
podo podo nduweni..

          Am     Dm
amung kanggo.. kowe..
   Bb        C
kerjo adoh soko kowe
   Am           Dm
ra golek seneng dewe..
 Gm         C
opo maneh seneng-seneng
  F
karo liyane..

(Chorus)
Bb       C
aku iseh bertahan
     Am      Dm
kowe ojo sumelang..
  Gm             C
lungoku mung nyambut gawe
       F           Gm
kanggo nyenengke kowe..

Bb           C
tetep tak perjuangke
      Am          Dm
tresnoku kanggo kowe..
   Gm        C         F
snajan iseh abot kahanane..

(Int.) Bb A Am D
       Bb C Am D
       Gm A C..

    F    C  Dm
kuatno.. atimu..
 D             Gm
iso ngempet rindu..
             C
enteni sak tekaku..

     F  C      Dm
pesenku mung siji..
 D         Gm
iso njogo ati..
             C
podo podo nduweni..

          Am     Dm
amung kanggo.. kowe..
   Bb        C
kerjo adoh soko kowe
   Am           Dm
ra golek seneng dewe..
 Gm         C
opo maneh seneng-seneng
  F
karo liyane..

(Chorus)
Bb       C
aku iseh bertahan
     Am      Dm
kowe ojo sumelang..
  Gm             C
lungoku mung nyambut gawe
       F           Gm
kanggo nyenengke kowe..

Bb           C
tetep tak perjuangke
      Am          Dm
tresnoku kanggo kowe..
   Gm        C         F
snajan iseh abot kahanane..

Bb       C
aku iseh bertahan
     Am      Dm
kowe ojo sumelang..
  Gm             C
lungoku mung nyambut gawe
       F           Gm
kanggo nyenengke kowe..

Bb           C
tetep tak perjuangke
      Am          Dm
tresnoku kanggo kowe..
   Gm        C         F
snajan iseh abot kahanane..
  Gm       C             F
kabeh iki amung kanggo kowe..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Gilang R Wijaya mudah, kunci gitar Gilang R Wijaya, chord lagu Gilang R Wijaya - Ojo Sumelang, chord dasar Gilang R Wijaya - Ojo Sumelang, chordtela Gilang R Wijaya - Ojo Sumelang, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Gilang R Wijaya - Ojo Sumelang, download lagu Gilang R Wijaya - Ojo Sumelang mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Gilang R Wijaya di youtube: https://youtube.com/watch?v=FAOS2tGmyms

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Gilang R Wijaya

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari