menu Request
×

Gerry Mahesa - Ora Bakal Ilang MP3 dan Lirik Lagu

106 views

Berikut adalah lirik lagu Gerry Mahesa - Ora Bakal Ilang dari Gerry Mahesa. untuk download lagu ini scroll sampai akhir lirik.

Lirik Lagu

ning buku iki
tak tulis layang dingge kowe
kowe sing paling tak kangeni

senadyan adoh panggonmu
tetep tak jogo rosoku
tak enteni nganti tekan balimu

panyuwunku kanggo kowe, jogonen atimu
tak titipne rosoku mung dinggo sliramu

tresnoku ora bakal ilang
nganti tekaning pati
tak simpen ning njero ati
amung kowe sing tak sayangi
janjiku ra mung ono lathi
tresnoku tulus nganti tekaning pati

senadyan adoh panggonmu
tetep tak jogo rosoku
tak enteni nganti tekan balimu

panyuwunku kanggo kowe, jogonen atimu
tak titipne rosoku mung dinggo sliramu

tresnoku ora bakal ilang
nganti tekaning pati
tak simpen ning njero ati
amung kowe sing tak sayangi
janjiku ra mung ono lathi
tresnoku tulus nganti tekaning pati

tresnoku ora bakal ilang
nganti tekaning pati
tak simpen ning njero ati
amung kowe sing tak sayangi
janjiku ra mung ono lathi
tresnoku tulus nganti tekaning pati

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Gerry Mahesa mudah, kunci gitar Gerry Mahesa, chord lagu Gerry Mahesa - Ora Bakal Ilang, chord dasar Gerry Mahesa - Ora Bakal Ilang, chordtela Gerry Mahesa - Ora Bakal Ilang, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Gerry Mahesa - Ora Bakal Ilang, download lagu Gerry Mahesa - Ora Bakal Ilang mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Gerry Mahesa di youtube: https://youtube.com/watch?v=sssDWlbfiaw

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Gerry Mahesa

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari