menu Request
×

Kunci Gitar Geng Rusa Class - Ragam Rusa Class Chord Dasar dan Lirik Lengkap

89 views
 Capo di fret 2

Intro : G C Am Cm D..

G                 C
PKP lanjut jangan semua gembira
      Am                D
mari ikut cikgu nyanyi, la la la la la..
C                      G
hai cikgu cantik, miss beby acha
         D                Em
oh mak datuk, sedapnya suara..

  G                     C
kemain dia dok nak mengayat-yat-yat
         Am                D
di suruh menyanyi dia pula jual minyak
Am                   G
minyak apa agaknya aidilia?
        D                 Em
minyak urat cap kepala buaya..

  Cm            G
mana pula pergi mic aku
  Cm                  G
tadi baru aje letak dekat situ
  Cm                  G
jangan-jangan mic dia di sorok hantu
     D             C-D
apa itu.. belakang kamu..?
        C  -D
eeeee.. tak malu!

Reff :
       G              C
 kata PKP macam tak rasa..
          Am                  G
 baru nak relax duduk dekat rumah..
         G               
 boleh pula buat kelas
   C
 menyanyi pagi buta
 Am        G
 hai, penatnya...!

  G
tengah-tengah hujan
         C
sambil makan mee segera
        Am
makan dua bungkus
                  D
nyambil-nyambil hirup kuah dia
 C                G
itulah kerja kau asyik makan saja
      D
baik aku layan game
       Em
mana tahu dapat makwe
         G    D/F#
(kau pun sama!)

  G                   C
dari tadi erin kenapa macam tu aje
          Am            D
mungkin dia ada masalah cuba call dia
Am                 G
alamat, maluny kita!
         D                    Em
saya tak sengaja maafkanlah saya..
 Em
aduuhhh...!

   Cm        G
rindunya aku padamu azzam
D              Em
tak lena tidur siang dan malang
C            G
kalau begitu sabar dahulu
        D          C-D
tunggu aku.. duduk situ..

Reff :
       G              C
 kata PKP macam tak rasa..
          Am                  G
 baru nak relax duduk dekat rumah..
         G               
 boleh pula buat kelas
   C
 menyanyi pagi buta
 Am        G
 hai, penatnya...!

       G              C
 kata PKP macam tak rasa..
          Am                  G
 baru nak relax duduk dekat rumah..
         G               
 boleh pula buat kelas
   C
 menyanyi pagi buta
 Am        G
 hai, penatnya...!

      Bb       C          D
la-la-la.. lalala.. la-la-laaaaa..

Gm                  Am
tekan di sini, kawanku semua..
D                   Gm       
video ku nyanyi di alam maya..

Int. D# D G..

  G                    C
semua dah lari tinggal kita berdua
        Am 
kalau begitu haikal off dulu
   D
ya miss beby acha
Am                   G
awak semua nakal sekali
                D           C-D
haikal jangan lari! jangan lari!
       C-D
jangan lari...! siaplah nanti!

Outro : G C Am Cm D..
        G

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : A D Bm Dm E..

A                 D
PKP lanjut jangan semua gembira
      Bm                E
mari ikut cikgu nyanyi, la la la la la..
D                      A
hai cikgu cantik, miss beby acha
         E                F#m
oh mak datuk, sedapnya suara..

  A                     D
kemain dia dok nak mengayat-yat-yat
         Bm                E
di suruh menyanyi dia pula jual minyak
Bm                   A
minyak apa agaknya aidilia?
        E                 F#m
minyak urat cap kepala buaya..

  Dm            A
mana pula pergi mic aku
  Dm                  A
tadi baru aje letak dekat situ
  Dm                  A
jangan-jangan mic dia di sorok hantu
     E             D-E
apa itu.. belakang kamu..?
        D  -E
eeeee.. tak malu!

Reff :
       A              D
 kata PKP macam tak rasa..
          Bm                  A
 baru nak relax duduk dekat rumah..
         A               
 boleh pula buat kelas
   D
 menyanyi pagi buta
 Bm        A
 hai, penatnya...!

  A
tengah-tengah hujan
         D
sambil makan mee segera
        Bm
makan dua bungkus
                  E
nyambil-nyambil hirup kuah dia
 D                A
itulah kerja kau asyik makan saja
      E
baik aku layan game
       F#m
mana tahu dapat makwe
         A    E/G#
(kau pun sama!)

  A                   D
dari tadi erin kenapa macam tu aje
          Bm            E
mungkin dia ada masalah cuba call dia
Bm                 A
alamat, maluny kita!
         E                    F#m
saya tak sengaja maafkanlah saya..
 F#m
aduuhhh...!

   Dm        A
rindunya aku padamu azzam
E              F#m
tak lena tidur siang dan malang
D            A
kalau begitu sabar dahulu
        E          D-E
tunggu aku.. duduk situ..

Reff :
       A              D
 kata PKP macam tak rasa..
          Bm                  A
 baru nak relax duduk dekat rumah..
         A               
 boleh pula buat kelas
   D
 menyanyi pagi buta
 Bm        A
 hai, penatnya...!

       A              D
 kata PKP macam tak rasa..
          Bm                  A
 baru nak relax duduk dekat rumah..
         A               
 boleh pula buat kelas
   D
 menyanyi pagi buta
 Bm        A
 hai, penatnya...!

      C        D          E
la-la-la.. lalala.. la-la-laaaaa..

Am                  Bm
tekan di sini, kawanku semua..
E                   Am
video ku nyanyi di alam maya..

Int. F E A..

  A                    D
semua dah lari tinggal kita berdua
        Bm 
kalau begitu haikal off dulu
   E
ya miss beby acha
Bm                   A
awak semua nakal sekali
                E           D-E
haikal jangan lari! jangan lari!
       D-E
jangan lari...! siaplah nanti!

Outro : A D Bm Dm E..
        A

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Geng Rusa Class mudah, kunci gitar Geng Rusa Class, chord lagu Geng Rusa Class - Ragam Rusa Class, chord dasar Geng Rusa Class - Ragam Rusa Class, chordtela Geng Rusa Class - Ragam Rusa Class, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Geng Rusa Class - Ragam Rusa Class, download lagu Geng Rusa Class - Ragam Rusa Class mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Geng Rusa Class di youtube: https://youtube.com/watch?v=1YvH7ahfbw0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Geng Rusa Class

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari