menu Request
×

Kunci Gitar Gafarock - Jaman Isih Cilik Chord Dasar dan Lirik Lengkap

181 views
 Intro : Am....
        Dm Am F E

  Am
jaman aku isih cilik
     Dm           G       C
aku isih sregep budhal ngaji
  Dm
saben ono adzan
    Am
tinggalno dolanan
    F                   E
langsung prit budhal sembahyang..

  Am
saiki aku wes gedhe
       Dm          G   C
rasane malah ilang dalane
    Dm
ono adzan headsetan
       Am
masjid namung lewatan
  F             E        Am
banyu wudhu wes ra tau kecipratan..

Dm
sebenere aku isin
            Am
yen nyawang wong podo sholat
F
batin karep rogo ra kuat
       E
awak koyo dibreki jagad..

Reff :
        F      G           C
 duh Gusti.. kulo nyuwun pangapuro
          Dm                Am
 dereng saged madep lan ngaulo..
     Dm
 saestu awak iki olo
         E
 mbalelo marang ingkang Kuoso..

        F       G           C
 duh Gusti.. nyuwun tulungi kulo
       Dm
 resikaken iman kang kependem
   Am
 kathahe duso..
       Dm
 najan abot tapi pingin tobat
        E                          Am
 jare wedi neroko tapi ra gelem sholat..

Int. Dm Am F E

  Am
lagi ngumpul konco konco
         Dm          G     C
wayah sholat podo ra rumongso
  Dm
sebenere ngerti
      Am
wajib sholat ra lali
  F                      E
nanging wedi diomong sok suci..

  Am
kadang ono konco nggenah
          Dm          G    C
ngelengno wayahe neng mushola
     Dm
epok-epok ra krungu
  Am
malah macak turu
  F              E          Am
tenanan ati iki uwis koyo watu..

Dm
sebenere aku ngerti
        Am
sikso neroko bakal dadi
  F
nanging kenopo atiku buto
         E
teyengen ireng kakehen duso..

Reff :
        F      G           C
 duh Gusti.. kulo nyuwun pangapuro
          Dm                Am
 dereng saged madep lan ngaulo..
     Dm
 saestu awak iki olo
         E
 mbalelo marang ingkang Kuoso..

        F       G           C
 duh Gusti.. nyuwun tulungi kulo
       Dm
 resikaken iman kang kependem
   Am
 kathahe duso..
       Dm
 najan abot tapi pingin tobat
        E                          Am
 jare wedi neroko tapi ra gelem sholat..

Musik :
Dm        Em
 ra gelem tobat..
B             E
 ra wedi akhirat..

Reff :
        F      G           C
 duh Gusti.. kulo nyuwun pangapuro
          Dm                Am
 dereng saged madep lan ngaulo..
     Dm
 saestu awak iki olo
         E
 mbalelo marang ingkang Kuoso..

        F       G           C
 duh Gusti.. nyuwun tulungi kulo
       Dm
 resikaken iman kang kependem
   Am
 kathahe duso..
       Dm
 najan abot tapi pingin tobat
        E                          Am
 jare wedi neroko tapi ra gelem sholat..

Outro :
           Am
pancen maksiat..
           Am
ra gelem tobat..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Gm....
        Cm Gm D# D

  Gm
jaman aku isih cilik
     Cm           F       Bb
aku isih sregep budhal ngaji
  Cm
saben ono adzan
    Gm
tinggalno dolanan
    D#                  D
langsung prit budhal sembahyang..

  Gm
saiki aku wes gedhe
       Cm          F   Bb
rasane malah ilang dalane
    Cm
ono adzan headsetan
       Gm
masjid namung lewatan
  D#            D        Gm
banyu wudhu wes ra tau kecipratan..

Cm
sebenere aku isin
            Gm
yen nyawang wong podo sholat
D#
batin karep rogo ra kuat
       D
awak koyo dibreki jagad..

Reff :
        D#     F           Bb
 duh Gusti.. kulo nyuwun pangapuro
          Cm                Gm
 dereng saged madep lan ngaulo..
     Cm
 saestu awak iki olo
         D
 mbalelo marang ingkang Kuoso..

        D#      F           Bb
 duh Gusti.. nyuwun tulungi kulo
       Cm
 resikaken iman kang kependem
   Gm
 kathahe duso..
       Cm
 najan abot tapi pingin tobat
        D                          Gm
 jare wedi neroko tapi ra gelem sholat..

Int. Cm Gm D# D

  Gm
lagi ngumpul konco konco
         Cm          F     Bb
wayah sholat podo ra rumongso
  Cm
sebenere ngerti
      Gm
wajib sholat ra lali
  D#                     D
nanging wedi diomong sok suci..

  Gm
kadang ono konco nggenah
          Cm          F    Bb
ngelengno wayahe neng mushola
     Cm
epok-epok ra krungu
  Gm
malah macak turu
  D#             D          Gm
tenanan ati iki uwis koyo watu..

Cm
sebenere aku ngerti
        Gm
sikso neroko bakal dadi
  D#
nanging kenopo atiku buto
         D
teyengen ireng kakehen duso..

Reff :
        D#     F           Bb
 duh Gusti.. kulo nyuwun pangapuro
          Cm                Gm
 dereng saged madep lan ngaulo..
     Cm
 saestu awak iki olo
         D
 mbalelo marang ingkang Kuoso..

        D#      F           Bb
 duh Gusti.. nyuwun tulungi kulo
       Cm
 resikaken iman kang kependem
   Gm
 kathahe duso..
       Cm
 najan abot tapi pingin tobat
        D                          Gm
 jare wedi neroko tapi ra gelem sholat..

Musik : 
Cm        Dm
 ra gelem tobat..
A             D
 ra wedi akhirat..

Reff :
        D#     F           Bb
 duh Gusti.. kulo nyuwun pangapuro
          Cm                Gm
 dereng saged madep lan ngaulo..
     Cm
 saestu awak iki olo
         D
 mbalelo marang ingkang Kuoso..

        D#      F           Bb
 duh Gusti.. nyuwun tulungi kulo
       Cm
 resikaken iman kang kependem
   Gm
 kathahe duso..
       Cm
 najan abot tapi pingin tobat
        D                          Gm
 jare wedi neroko tapi ra gelem sholat..

Outro :
           Gm
pancen maksiat..
           Gm
ra gelem tobat..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Gafarock mudah, kunci gitar Gafarock, chord lagu Gafarock - Jaman Isih Cilik, chord dasar Gafarock - Jaman Isih Cilik, chordtela Gafarock - Jaman Isih Cilik, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Gafarock - Jaman Isih Cilik, download lagu Gafarock - Jaman Isih Cilik mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Gafarock di youtube: https://youtube.com/watch?v=zleUxkAcFj4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Gafarock

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari