menu Request
×

Kunci Gitar Fitri Alfiana - Sotya Chord Dasar dan Lirik Lengkap

105 views
 Capo di fret 7

Intro : C F G C

C               Em
 iki tulising kidungku
       F       G        C
kanggo siro hapsarining kalbu
C                 Em
 eseme kang manis madu
      F             G          C
dasar bagus parasmu kang tanpo layu..

Em           Am
kang mas.. sasotyaning ati
-G   F      G         C
 yo mung ndiko kang sawiji
Em            Am
langit.. bumi kang hanyekseni
      F            G       C
nalikane ngucap janji ono lathi..

Reff :
         C           F
 yo mung siji.. sesotyaku
     G                          C
 memanikku.. mung kang mas wong bagus
      C             F
 panyuwunku.. mugo kang mas
     G                       C   C-G/B
 ora lali.. marang janji setyamu..

 Am           Em
 nanging.. kabeh kuwi muspro
  F            G        C
 eling kalamun pupusing tresno
 Am               Em
 wes tak cobo nglalekke sliramu
         F             G        Am
 nanging tak lali lali tan biso lali..
         F             G        Am
 nanging tak lali lali tan biso lali..

Outro : Am

Artis : Fitri Alfiana
Judul : Sotya
Cipt. Dru Wendra Wedhatama
Lihat pula untuk yang versi cowok
Sotya - Arya Galih (Dru Wendra Wedatama)

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G C D G

G               Bm
 iki tulising kidungku
       C       D        G
kanggo siro hapsarining kalbu
G                 Bm 
 eseme kang manis madu
      C             D          G
dasar bagus parasmu kang tanpo layu..

Bm           Em 
kang mas.. sasotyaning ati
-D   C      D         G
 yo mung ndiko kang sawiji
Bm            Em
langit.. bumi kang hanyekseni
      C            D       G
nalikane ngucap janji ono lathi..

Reff :
         G           C
 yo mung siji.. sesotyaku
     D                          G
 memanikku.. mung kang mas wong bagus
      G             C
 panyuwunku.. mugo kang mas
     D                       G   G-D/F#
 ora lali.. marang janji setyamu..

 Em           Bm
 nanging.. kabeh kuwi muspro
  C            D        G
 eling kalamun pupusing tresno
 Em               Bm
 wes tak cobo nglalekke sliramu
         C             D        Em
 nanging tak lali lali tan biso lali..
         C             D        Em
 nanging tak lali lali tan biso lali..

Outro : Em

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Campursari mudah, kunci gitar Campursari, chord lagu Fitri Alfiana - Sotya, chord dasar Fitri Alfiana - Sotya, chordtela Fitri Alfiana - Sotya, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Fitri Alfiana - Sotya, download lagu Fitri Alfiana - Sotya mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Campursari di youtube: https://youtube.com/watch?v=k_yUrI3K6ZA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Campursari

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari