menu Request
×

Kunci Gitar Fira Azzahra - Nglilakne Kowe Chord Dasar dan Lirik Lengkap

196 views
 
Cipt. Arya Galih Capo di fret 2 Intro : Am.. Reff : Am Em lungo o.. aku wis lilo.. F timbang kowe G C E ning kene mung gawe loro.. Am wis marem rasamu Em kelakon ngremuk atiku.. F G C aku pancen ra pantes kanggo awakmu.. Int. Am..Em..Dm..Am.. Am..Em..Dm..E..G.. C pancen mlarat bondo Em pancen aku wong ra nduwe.. F Dm nanging opo salah C yen aku nresnani kowe.. Dm G yen pancen ra tresno C Am ngopo ra kondo mbiyen-mbiyene F G opo seneng yen gawe loro atiku.. C G mung gawe tatu.. C ucapmu dek wingi Em tak eling teko seprene.. F G susah seneng jarene C ora arep ninggalke.. Dm G nanging nyatane.. C Am koe wis nggandeng karo liyane F G tego atimu ninggalake aku.. Reff : Am Em lungo o.. aku wis lilo.. F timbang kowe G C E ning kene mung gawe loro.. Am wis marem rasamu Em kelakon ngremuk atiku.. F G (Am) aku pancen ra pantes kanggo awakmu.. Musik : Am..Em..Dm..Am.. Am..Em..Dm..E..G.. C ucapmu dek wingi Em tak eling teko seprene.. F G susah seneng jarene C ora arep ninggalke.. Dm G nanging nyatane.. C Am koe wis nggandeng karo liyane F G tego atimu ninggalake aku.. Reff : Am Em lungo o.. aku wis lilo.. F timbang kowe G C E ning kene mung gawe loro.. Am wis marem rasamu Em kelakon ngremuk atiku.. F G C aku pancen ra pantes kanggo awakmu.. Am Em lungo o.. aku wis lilo.. F timbang kowe G C E ning kene mung gawe loro.. Am wis marem rasamu Em kelakon ngremuk atiku.. F G (Am) aku pancen ra pantes kanggo awakmu.. Outro : Am..Em..Dm..Am.. Am..Em..Dm G C.. [[[ORIGINAL CHORD]]] Intro : Bm.. Reff : Bm F#m lungo o.. aku wis lilo.. G timbang kowe A D F# ning kene mung gawe loro.. Bm wis marem rasamu F#m kelakon ngremuk atiku.. G A D aku pancen ra pantes kanggo awakmu.. Int. Bm..F#m..Em..Bm.. Bm..F#m..Em..F#..A.. D pancen mlarat bondo F#m pancen aku wong ra nduwe.. G Em nanging opo salah D yen aku nresnani kowe.. Em A yen pancen ra tresno D Bm ngopo ra kondo mbiyen-mbiyene G A opo seneng yen gawe loro atiku.. D A mung gawe tatu.. D ucapmu dek wingi F#m tak eling teko seprene.. G A susah seneng jarene D ora arep ninggalke.. Em A nanging nyatane.. D Bm koe wis nggandeng karo liyane G A tego atimu ninggalake aku.. Reff : Bm F#m lungo o.. aku wis lilo.. G timbang kowe A D F# ning kene mung gawe loro.. Bm wis marem rasamu F#m kelakon ngremuk atiku.. G A (Bm) aku pancen ra pantes kanggo awakmu.. Musik : Bm..F#m..Em..Bm.. Bm..F#m..Em..F#..A.. D ucapmu dek wingi F#m tak eling teko seprene.. G A susah seneng jarene D ora arep ninggalke.. Em A nanging nyatane.. D Bm koe wis nggandeng karo liyane G A tego atimu ninggalake aku.. Reff : Bm F#m lungo o.. aku wis lilo.. G timbang kowe A D F# ning kene mung gawe loro.. Bm wis marem rasamu F#m kelakon ngremuk atiku.. G A D aku pancen ra pantes kanggo awakmu.. Bm F#m lungo o.. aku wis lilo.. G timbang kowe A D F# ning kene mung gawe loro.. Bm wis marem rasamu F#m kelakon ngremuk atiku.. G A (Bm) aku pancen ra pantes kanggo awakmu.. Outro : Bm..F#m..Em..Bm.. Bm..F#m..Em A D..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Fira Azzahra mudah, kunci gitar Fira Azzahra, chord lagu Fira Azzahra - Nglilakne Kowe, chord dasar Fira Azzahra - Nglilakne Kowe, chordtela Fira Azzahra - Nglilakne Kowe, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Fira Azzahra - Nglilakne Kowe, download lagu Fira Azzahra - Nglilakne Kowe mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Fira Azzahra di youtube: https://youtube.com/watch?v=Roc-8cFr_94

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Fira Azzahra

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari