menu Request
×

Kunci Gitar Fira Azahra - Gusti Kulo Sadar Chord Dasar dan Lirik Lengkap

148 views
 Intro : C Em F G..

   C                 Em
Gusti.. kulo paringi dalanmu..
A                       Dm
 sadar kulo yen wong ra ndue..
F                  G
 sing ra ndue opo opo..
Em                  Am
 kulo mboten sinten sinten..
       Dm  
kulo sadar..
   G                       C
kersane ingkang kulo pamit mawon..

 C                Em
opo.. yo kowe ora rumongso..
A                  Dm
 yen kowe ngenyek urip kulo..
F                     G
 wis ra sah di eling eling..
Em                 Am
 lalekno yen ngene carane
        Dm
lungo o sing adoh..
 G                 C
ati iki tenan uwes lilo..

Int. Dm G C..

            F
yen we ra gelem lungo
    G             Em       Am
aku sing bakal ngadoh.. saiki..
       Dm
uwis kadong loro ati
        G
mergo kowe sing njalari..

  F              G
sadar ku wong ra ndue..
  Em              Am
kowe kuwi wong ndue
        Dm
we gawe tatune ati
           G
sing tak terimo..
          C
aku iklas wae..

Reff :
           F                 G
 opo yo ra rumongso.. yen omonganmu..
          Em                   Am
 gawe gelone ati.. sing tak trimo..
          Dm                G
 kowe kebacut.. yen ngono caramu..
       C      C7
 aku pamit wae..

          F                  G
 aku yo sadar diri.. tapi ra ngono..
          Em             Am
 caramu kuwi.. ngelarani ati..
             Dm               G
 aku wong ra ndue.. kowe wong ndue..
            C
 Gusti kulo sadar..

Musik : C  Em  F G C Bb
        F  Em Am F G C..

  F              G
sadar ku wong ra ndue..
  Em              Am
kowe kuwi wong ndue..
        Dm
we gawe tatune ati
           G
sing tak terimo..
          C
aku iklas wae..

Reff :
           F                 G
 opo yo ra rumongso.. yen omonganmu..
          Em                   Am
 gawe gelone ati.. sing tak trimo..
          Dm                G
 kowe kebacut.. yen ngono caramu..
       C      C7
 aku pamit wae..

          F                  G
 aku yo sadar diri.. tapi ra ngono..
          Em             Am
 caramu kuwi.. ngelarani ati..
             Dm               G
 aku wong ra ndue.. kowe wong ndue..
            C    G
 Gusti kulo sadar..
            C
 Gusti kulo sadar..

Outro : C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bb Dm D# F..

   Bb                Dm
Gusti.. kulo paringi dalanmu..
G                       Cm
 sadar kulo yen wong ra ndue..
D#                 F
 sing ra ndue opo opo..
Dm                  Dm
 kulo mboten sinten sinten..
       Cm 
kulo sadar..
   F                       Bb
kersane ingkang kulo pamit mawon..

 Bb               Dm
opo.. yo kowe ora rumongso..
G                  Cm
 yen kowe ngenyek urip kulo..
D#                    F
 wis ra sah di eling eling..
Dm                 Dm
 lalekno yen ngene carane
        Cm
lungo o sing adoh..
 F                 Bb
ati iki tenan uwes lilo..

Int. Cm F Bb...

            D#
yen we ra gelem lungo
    F             Dm       Dm
aku sing bakal ngadoh.. saiki..
       Cm
uwis kadong loro ati
        F
mergo kowe sing njalari..

  D#             F
sadar ku wong ra ndue..
  Dm              Dm
kowe kuwi wong ndue
        Cm
we gawe tatune ati
           F
sing tak terimo..
          Bb
aku iklas wae..

Reff :
           D#                F
 opo yo ra rumongso.. yen omonganmu..
          Dm                   Dm
 gawe gelone ati.. sing tak trimo..
          Cm                F
 kowe kebacut.. yen ngono caramu..
       Bb     Bb7
 aku pamit wae..

          D#                 F
 aku yo sadar diri.. tapi ra ngono..
          Dm             Dm
 caramu kuwi.. ngelarani ati..
             Cm               F
 aku wong ra ndue.. kowe wong ndue..
            Bb
 Gusti kulo sadar..

Musik : Bb  Dm  D# F Bb G#
        D#  Dm Dm D# F Bb..

  D#             F
sadar ku wong ra ndue..
  Dm              Dm
kowe kuwi wong ndue..
        Cm
we gawe tatune ati
           F
sing tak terimo..
          Bb
aku iklas wae..

Reff :
           D#                F
 opo yo ra rumongso.. yen omonganmu..
          Dm                   Dm
 gawe gelone ati.. sing tak trimo..
          Cm                F
 kowe kebacut.. yen ngono caramu..
       Bb     Bb7
 aku pamit wae..

          D#                 F
 aku yo sadar diri.. tapi ra ngono..
          Dm             Dm
 caramu kuwi.. ngelarani ati..
             Cm               F
 aku wong ra ndue.. kowe wong ndue..
            Bb   F
 Gusti kulo sadar..
            Bb
 Gusti kulo sadar..

Outro : Bb

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Fira Azahra mudah, kunci gitar Fira Azahra, chord lagu Fira Azahra - Gusti Kulo Sadar, chord dasar Fira Azahra - Gusti Kulo Sadar, chordtela Fira Azahra - Gusti Kulo Sadar, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Fira Azahra - Gusti Kulo Sadar, download lagu Fira Azahra - Gusti Kulo Sadar mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Fira Azahra di youtube: https://youtube.com/watch?v=GWVSw6tbD9Q

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Fira Azahra

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari