menu Request
×

Kunci Gitar Farah Ft. Mas Hen - Ninggal Tresno (Prapatan Ngariboyo) Chord Dasar dan Lirik Lengkap

119 views
 Intro : F G C -G/B Am
        Dm G C C-Bm-Am-G

C        Em
 dek aku pamit..
         Am
rungokno pesenku..
         Em
kanggo sangu turumu..
F         C
 ojo ngeliyo.. 
            Dm
ojo golek liyo..
            G
yen sliramu tresno..

C             Em
 lampu bangjo iki..
          Am
kang dadi saksi
          Em
setyo nek ku ngenteni..
F         C
 ora ngeliyo.. 
            Dm
ora golek liyo..
              G
mergo aku tresno
                        C  C7
tak tunggu mulih ning deso..

Reff :
                    F
 ning prapatan ngariboyo
           G
 saksi tresno
                   Em
 aku pamit golek ilmu..
              Am
 ning kuthone tonggo..
                Dm           G
 tak sawang mripatmu.. ora tego..
                     C  C7
 malah nambah roso loro..

                       F
 gemerlip lintang ning awang
        G
 wengi iki
                     Em
 dadi saksi kau berjuang..
               Am
 memantaskan diri..
             Dm               G
 akan ku tepati.. janjiku disini
                       C  G
 sampai kapanpun ku nanti..

C             Em
 lampu bangjo iki..
          Am
kang dadi saksi
          Em
setyo nek ku ngenteni..
F         C
 ora ngeliyo.. 
            Dm
ora golek liyo..
              G
mergo aku tresno
                        C  C7
tak tunggu mulih ning deso..

Musik : F..G..-F Em..Am..
        Dm G -G#m Am G#m G D/F#
        F..G..

Reff :
                    F
 ning prapatan ngariboyo
           G
 saksi tresno
                   Em
 aku pamit golek ilmu..
              Am
 ning kuthone tonggo..
                Dm           G
 tak sawang mripatmu.. ora tego..
                     C  C7
 malah nambah roso loro..

                       F
 gemerlip lintang ning awang
        G
 wengi iki
               -F     Em
 dadi saksi kau berjuang..
               Am
 memantaskan diri..
             Dm               G
 akan ku tepati.. janjiku disini
                       C
 sampai kapanpun ku nanti..

C-Dm    -Em  -Dm-Em F
 ning prapatan ngariboyo
           G
 saksi tresno
                   Em
 aku pamit golek ilmu..
              Am
 ning kuthone tonggo..
                Dm           G
 tak sawang mripatmu.. ora tego
                     C  C7
 malah nambah roso loro..

                        F
 gemerlip lintang ning awang..
        G
 wengi iki..
               -F    Em
 dadi saksi kau berjuang..
               Am
 memantaskan diri..
             Dm               G
 akan ku tepati.. janjiku disini
                       C -G/B Am
 sampai kapanpun ku nanti..
             Dm               G
 akan ku tepati.. janjiku disini
                       Am Em F..G..
 sampai kapanpun ku nanti..

Outro : Cmaj7

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Mas Hen mudah, kunci gitar Mas Hen, chord lagu Farah Ft. Mas Hen - Ninggal Tresno (Prapatan Ngariboyo), chord dasar Farah Ft. Mas Hen - Ninggal Tresno (Prapatan Ngariboyo), chordtela Farah Ft. Mas Hen - Ninggal Tresno (Prapatan Ngariboyo), chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Farah Ft. Mas Hen - Ninggal Tresno (Prapatan Ngariboyo), download lagu Farah Ft. Mas Hen - Ninggal Tresno (Prapatan Ngariboyo) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Mas Hen di youtube: https://youtube.com/watch?v=wP0RvY2NSEY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Mas Hen

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari