menu Request
×

Esa Risty - Tresno Waranggono Feat Wandra MP3 dan Lirik Lagu

87 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

nelongso roso rasane
tangis jroning atiku
yen kelingan esem gemuyumu

laras sworo gending tresno
gawe kangen ning atiku
tansah eling aku ro sliramu

duh kangmas sak tenane
aku ngerti atimu
nanging wes mestine aku du jodomu

pancen roso kari roso
kudu lilo nggongmu terimo
lilakno aku nyanding priyo liyo

ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu
bebungah atiku krungu suaramu
aku mung biso dedungo waranggono sing tak tresno
mugo biso urip tentrem mulyo

tak tulis lakon tresnamu ing gending katresnanku
tak tembangake saben kangen sliramu
sak tenane aku nangis, nanging tresno wes ginaris
tak lakoni nganti ikhlas ati

wuyungku ngelayung ngemboro ing aw~ng~aw~ng
tanpo biso nyanding aku mung biso nyaw~ng
tumetese eluhku mbrebes mili ono pipi
opo tresno iki pancen wes kudu nduweni

wes lilakno aku kangmas, wes cukup lalekno
lelakon tresno iki bakal dadi crito tresno waranggono

ra keroso wes sewindu nggonku ora ketemu
bebungah atiku krungu suaramu
aku mung biso dedungo waranggono sing tak tresno
mugo biso urip tentrem mulyo

tak tulis tresnamu ing gending katresnanku
tak tembangake saben kangen sliramu
sak tenane aku nangis, nanging tresno wes ginaris
tak lakoni nganti ikhlas ati

wuyungku ngelayung ngemboro ing aw~ng~aw~ng
tanpo biso nyanding aku mung biso nyaw~ng
tumetese eluhku mbrebes mili ono pipi
opo tresno iki pancen ra kudu nduweni

wes lilakno aku kangmas, wes cukup lalekno
lelakon tresno iki bakal dadi crito tresno waranggono

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Esa Risty mudah, kunci gitar Esa Risty, chord lagu Esa Risty - Tresno Waranggono Feat Wandra, chord dasar Esa Risty - Tresno Waranggono Feat Wandra, chordtela Esa Risty - Tresno Waranggono Feat Wandra, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Esa Risty - Tresno Waranggono Feat Wandra, download lagu Esa Risty - Tresno Waranggono Feat Wandra mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Esa Risty di youtube: https://youtube.com/watch?v=vpgN4DQcMI4

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Esa Risty

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari