menu Request
×

Kunci Gitar Esa Risty ft. Wandra - Mbrebes Mili Chord Dasar dan Lirik Lengkap

107 views
Intro Am  Dm  G E Am

Am
umpamane..
       Dm
dalan urip biso tak tulis dewe..
G
wes mesti ceritane..
 C
ora koyo ngene..
A
yen biso tak baleni
  Dm
soko sing tak karepke..
 F
aku pengin..
                E
ning uripmu sak durunge de'e..

Am                  Dm
sepurane.. pancen kabeh iki salahku..
G                      C
aku ra ngerti yen kowe ora mblenjani..
A                      Dm
kesikso kangen aku ngenteni kabarmu
         F
sing tak tompo..
                  E
kowe wis nyanding wong liyo..

Chorus
         Am                 Dm
 ojo digetuni.. ojo gawe mrebes mili..
          G                     C
 sejatine tresno.. ra kudu nduweni..
             F
 mbok oyak'o tekan ngendi
            Dm
 yen Gusti ora ngijini..
          E
 kowe lan aku.. ra bakal dadi siji..

             Am
 lungaku nyambut gawe..
               Dm
 ora mergo ninggalke kowe..
               G
 pengin lumrah kancane..
              C
 bahagia ro kowe..
           F
 janjimu bakal ngenteni setio
      Dm
 lan njogo tresnoku..
        E                   Am
 mugo bahagia karo pilihan uripmu..

Int. Dm  E  Am
       F  Dm  G  E
     
Am
umpamane..
       Dm
dalan urip biso tak tulis dewe..
G
wes mesti ceritane..
 C
ora koyo ngene..
A
yen biso tak baleni
  Dm
soko sing tak karepke..
 F
aku pengin..
                E
ning uripmu sak durunge de'e..

Chorus
         Am                 Dm
 ojo digetuni.. ojo gawe mrebes mili..
          G                     C
 sejatine tresno.. ra kudu nduweni..
             F
 mbok oyak'o tekan ngendi
            Dm
 yen Gusti ora ngijini..
          E
 kowe lan aku.. ra bakal dadi siji..

             Am
 lungaku nyambut gawe..
               Dm
 ora mergo ninggalke kowe..
               G
 pengin lumrah kancane..
              C
 bahagia ro kowe..
           F
 janjimu bakal ngenteni setio
      Dm
 lan njogo tresnoku..
        E                   Am
 mugo bahagia karo pilihan uripmu..

    F       Dm
sadaro.. elingo..
      E                Am
sak durunge.. tambah loro..
    F              Dm
selawase.. tresno iki..
          E                   Am
bakal tak simpen ning njero dodo..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Esa Risty ft. Wandra mudah, kunci gitar Esa Risty ft. Wandra, chord lagu Esa Risty ft. Wandra - Mbrebes Mili , chord dasar Esa Risty ft. Wandra - Mbrebes Mili , chordtela Esa Risty ft. Wandra - Mbrebes Mili , chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Esa Risty ft. Wandra - Mbrebes Mili , download lagu Esa Risty ft. Wandra - Mbrebes Mili mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Esa Risty ft. Wandra di youtube: https://youtube.com/watch?v=zQxfidF1nlc

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Esa Risty ft. Wandra

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari