menu Request
×

Esa Risty - Cidro 3 MP3 dan Lirik Lagu

196 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

ora perpisahan sing dadi getuning atii
nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi
nyenengi sliramu gawe loro atiku
getune nyapo mbiyen ketemu

jare kowe wes ngukir jenengku
mbok patri ning njero atimu
yen iling mbiyen karo janjimu
tresnomu mung siji yo aku

ningopo saikine cidro
kabeh omongmu kuwi gombal mukiyo

sopo wonge sing ra bakal tatu
nyenengi wong koyo sliramu
ngomong cinta sayang mung ning aku
janji setiyo sak umur uripmu

ningopo sak ikine tego
ning ngarep moto kowe nggandeng wong liyo
hohooo hohooo keiris atiku

ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu
mergo roso perihe ning njero dodoku
gulone manis isih manis madu
mergane sing mbok iris atiku

ora perpisahan sing dadi getuning atii
nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi
nyenengi sliramu gawe loro atiku
getune nyapo mbiyen ketemu

sopo wonge sing ra bakal tatu
nyenengi wong koyo sliramu
ngomong cinta sayang mung ning aku
janji setiyo sak umur uripmu

ningopo sak ikine tego
ning ngarep moto kowe nggandeng wong liyo
hohooo hohooo keiris atiku

ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu
mergo roso perihe ning njero dodoku
gulone manis isih manis madu
mergane sing mbok iris atiku

ora perpisahan sing dadi getuning atii
nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi
nyenengi sliramu gawe loro atiku
getune nyapo mbiyen ketemu, getune nyapo mbiyen ketemu

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Esa Risty mudah, kunci gitar Esa Risty, chord lagu Esa Risty - Cidro 3, chord dasar Esa Risty - Cidro 3, chordtela Esa Risty - Cidro 3, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Esa Risty - Cidro 3, download lagu Esa Risty - Cidro 3 mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Esa Risty di youtube: https://youtube.com/watch?v=x6q4okf2bdA

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Esa Risty

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari