menu Request
×

Esa Risty - Cidro 2 MP3 dan Lirik Lagu

118 views

Berikut adalah lirik lagu Esa Risty - Cidro 2 dari Esa Risty. untuk download lagu ini scroll sampai akhir lirik.

Lirik Lagu

durung nganti garing
catu sing ning atiku
tego~tegone sliramu
nambahi loro batinku

aku ora percoyo
nanging kabeh iki nyoto
cetho ning ngarepe moto
yen sliramu kuwi cidro

panas~panase srengenge kuwi
kang nguliti awak iki
nanging seh panas rasaning ati
nyaw~ng kedadean iki

lungo awakku sing kudu lungo
timbang batinku keloro~loro
ra bakal awakku iki
bali nemoni sliramu

lilo awakku iki wes lilo
senajan loro neng njero dodo
yen pancene uwis nasibku
kudu pisahan karo awakmu

aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

panas~panase srengenge kuwi kang nguliti awak iki
nanging seh panas rasaning ati nyaw~ng kedadean iki

lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro~loro
ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu
lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo
yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu

lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro~loro
ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu
lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo
yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu
yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Esa Risty mudah, kunci gitar Esa Risty, chord lagu Esa Risty - Cidro 2, chord dasar Esa Risty - Cidro 2, chordtela Esa Risty - Cidro 2, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Esa Risty - Cidro 2, download lagu Esa Risty - Cidro 2 mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Esa Risty di youtube: https://youtube.com/watch?v=S10z7ZYmkwc

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Esa Risty

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari