menu Request
×

Kunci Gitar Esa Risti - Angin Wengi Chord Dasar dan Lirik Lengkap

121 views
 Intro : F..Fm..C..Am.. 
        Dm..G..C..

  C
semilir angin wengi
        Fm
nambahi kangen iki..
    Dm              G
ati kang nandang rindu
        C
tumetes ing njero kalbu..

 C
opo pancen podo
  Fm
koyo sing tak roso..
     Dm
kowe sing ning kono seh
          C
tansah njogo tresno..

   Am     Em
adohe.. jarak..
    D
ora dadi penghalang..
     Fm
kowe lan aku..
               G
tansah setyo tuhu..

Reff :
          F
 semilir angin wengi..
              Em     A
 tulung sampekno.. kangenku ..
 Dm                   C
 marang slirane.. pepujaning atiku..

                F
 lintang lan rembulan..
              Em      A
 prasasat ngerti.. sworo atiku
      Dm
 gede roso kangenku..
      Fm
 gede roso tresnoku..
              C
 tak tunggu balimu..

Musik : F..Em A Dm G C..
        F..Em A Dm..Fm..C..

 C
opo pancen podo
  Fm
koyo sing tak roso..
     Dm
kowe sing ning kono seh
          C
tansah njogo tresno..

   Am     Em
adohe.. jarak..
    D
ora dadi penghalang..
     Fm
kowe lan aku..
               G
tansah setyo tuhu..

Reff :
          F
 semilir angin wengi..
              Em     A
 tulung sampekno.. kangenku ..
 Dm                   C
 marang slirane.. pepujaning atiku..

                F
 lintang lan rembulan..
              Em         A
 prasasat ngerti.. sworo atiku
      Dm
 gede roso kangenku..
      Fm
 gede roso tresnoku..
              C
 tak tunggu balimu..

          F
 semilir angin wengi..
              Em     A
 tulung sampekno.. kangenku ..
 Dm                   C
 marang slirane.. pepujaning atiku..

                F
 lintang lan rembulan..
              Em         A
 prasasat ngerti.. sworo atiku
      Dm
 gede roso kangenku..
      Fm
 gede roso tresnoku..
              C    -Cmaj7
 tak tunggu balimu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D..Dm..A..F#m..
        Bm..E..A..

  A
semilir angin wengi
        Dm
nambahi kangen iki..
    Bm              E
ati kang nandang rindu
        A
tumetes ing njero kalbu..

 A
opo pancen podo
  Dm
koyo sing tak roso..
     Bm
kowe sing ning kono seh
          A
tansah njogo tresno..

   F#m    C#m
adohe.. jarak..
    B/D#
ora dadi penghalang..
     Dm
kowe lan aku..
               E
tansah setyo tuhu..

Reff :
          D
 semilir angin wengi..
              C#m    F#
 tulung sampekno.. kangenku ..
 Bm                   A
 marang slirane.. pepujaning atiku..

                D
 lintang lan rembulan..
              C#m     F#
 prasasat ngerti.. sworo atiku
      Bm
 gede roso kangenku..
      Dm
 gede roso tresnoku..
              A
 tak tunggu balimu..

Musik : D..C#m F# Bm E A..
        D..C#m F# Bm..Dm..A..

 A
opo pancen podo
  Dm
koyo sing tak roso..
     Bm
kowe sing ning kono seh
          A
tansah njogo tresno..

   F#m    C#m
adohe.. jarak..
    B/D#
ora dadi penghalang..
     Dm
kowe lan aku..
               E
tansah setyo tuhu..

Reff :
          D
 semilir angin wengi..
              C#m    F#
 tulung sampekno.. kangenku ..
 Bm                   A
 marang slirane.. pepujaning atiku..

                D
 lintang lan rembulan..
              C#m        F#
 prasasat ngerti.. sworo atiku
      Bm
 gede roso kangenku..
      Dm
 gede roso tresnoku..
              A
 tak tunggu balimu..

          D
 semilir angin wengi..
              C#m    F#
 tulung sampekno.. kangenku ..
 Bm                   A
 marang slirane.. pepujaning atiku..

                D
 lintang lan rembulan..
              C#m        F#
 prasasat ngerti.. sworo atiku
      Bm
 gede roso kangenku..
      Dm
 gede roso tresnoku..
              A    -Amaj7
 tak tunggu balimu..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Esa Risty mudah, kunci gitar Esa Risty, chord lagu Esa Risti - Angin Wengi, chord dasar Esa Risti - Angin Wengi, chordtela Esa Risti - Angin Wengi, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Esa Risti - Angin Wengi, download lagu Esa Risti - Angin Wengi mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Esa Risty di youtube: https://youtube.com/watch?v=ozwycpPZy2Q

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Esa Risty

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari