menu Request
×

Kunci Gitar Eko Mamiek - Kangen Iki Chord Dasar dan Lirik Lengkap

102 views
(Intro) C Em F Em
        Dm Am F G C

C        G        Am
 kangen iki wis kepati pati..
F     Dm         G
 opo isih kurang cetho
    Em                      Am
aksara sing tak tulis ing layang kuwi
        F             G
dadi seksine swara atiku..

C        G         Am
 tekan kapan anggonku ngenteni..
F         Dm       G
 nganti semene suwene..
    Em                        Am
sedino dino mung tansah ngreridhu ati
         F           G          C
banjur kepriye kangenku ora keturutan..

E                Am
 paribasan wengi tanpo lintang..
F          G          C
 peteng ndedhet.. lelimengan..
F       G     Em           Am
 semono ugo kahananku ning kene..
F         G          C
 sing nunggu.. sak tekanmu..

(Chorus)
   F
nandang kangen pengen nyawang
  G
pengen weruh..
 Em                    Am
adoh awakmu aku ra sanggup..
           F     G
ndang mreneo.. mulih..
              C       Em           Am
senadyan mung sak.. klebatan ing netra..
      F    G         C
leganana.. kanggo tamba..

(Intro) C F F C
        C F F G C

E                Am
 paribasan wengi tanpo lintang..
F          G          C
 peteng ndedhet.. lelimengan..
F       G     Em           Am
 semono ugo kahananku ning kene..
F         G          C
 sing nunggu.. sak tekanmu..

(Chorus)
   F
nandang kangen pengen nyawang
  G
pengen weruh..
 Em                    Am
adoh awakmu aku ra sanggup..
           F     G
ndang mreneo.. mulih..
              C       Em           Am
senadyan mung sak.. klebatan ing netra..
      F    G         C
leganana.. kanggo tamba..

   F
nandang kangen pengen nyawang
  G
pengen weruh..
 Em                    Am
adoh awakmu aku ra sanggup..
           F     G
ndang mreneo.. mulih..
              C       Em           Am
senadyan mung sak.. klebatan ing netra..
      F    G         C
leganana.. kanggo tamba..





(Intro) A Bm D Bm
        Bm Dm D E A

A        E        Dm
 kangen iki wis kepati pati..
D     Bm         E
 opo isih kurang cetho
    Bm                     Dm
aksara sing tak tulis ing layang kuwi
        D             E
dadi seksine swara atiku..

A        E         Dm
 tekan kapan anggonku ngenteni..
D         Bm       E
 nganti semene suwene..
    Bm                       Dm
sedino dino mung tansah ngreridhu ati
         D           E          A
banjur kepriye kangenku ora keturutan..

Gm               Dm
 paribasan wengi tanpo lintang..
D          E          A
 peteng ndedhet.. lelimengan..
D       E     Bm          Dm
 semono ugo kahananku ning kene..
D         E          A
 sing nunggu.. sak tekanmu..

(Chorus)
   D
nandang kangen pengen nyawang
  E
pengen weruh..
 Bm                   Dm
adoh awakmu aku ra sanggup..
           D     E
ndang mreneo.. mulih..
              A       Bm          Dm
senadyan mung sak.. klebatan ing netra..
      D    E         A
leganana.. kanggo tamba..

(Intro) A D D A
        A D D E A

Gm               Dm
 paribasan wengi tanpo lintang..
D          E          A
 peteng ndedhet.. lelimengan..
D       E     Bm          Dm
 semono ugo kahananku ning kene..
D         E          A
 sing nunggu.. sak tekanmu..

(Chorus)
   D
nandang kangen pengen nyawang
  E
pengen weruh..
 Bm                   Dm
adoh awakmu aku ra sanggup..
           D     E
ndang mreneo.. mulih..
              A       Bm          Dm
senadyan mung sak.. klebatan ing netra..
      D    E         A
leganana.. kanggo tamba..

   D
nandang kangen pengen nyawang
  E
pengen weruh..
 Bm                   Dm
adoh awakmu aku ra sanggup..
           D     E
ndang mreneo.. mulih..
              A       Bm          Dm
senadyan mung sak.. klebatan ing netra..
      D    E         A
leganana.. kanggo tamba..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Eko Mamiek mudah, kunci gitar Eko Mamiek, chord lagu Eko Mamiek - Kangen Iki, chord dasar Eko Mamiek - Kangen Iki, chordtela Eko Mamiek - Kangen Iki, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Eko Mamiek - Kangen Iki, download lagu Eko Mamiek - Kangen Iki mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Eko Mamiek di youtube: https://youtube.com/watch?v=2R4wUZtB-fY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Eko Mamiek

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari