menu Request
×

Kunci Gitar Eka Uget Uget - Imbangono Katresnanku Chord Dasar dan Lirik Lengkap

8 views
Intro : C..F..Em..F G C..

                    Em
saben ndino mung ngalamun
          F        C
jroning sepi, sepi samun..
                 F          G
amung tansah kadulu.. wewayanganmu
    G7            C
duh kang mas wong bagus..

                Em
linali tan biso lali..
        F       C
soyo angrerujit ati..
                F              G
lelewane wong bagus.. tansah kumantil
    G7        C
ing panduming netro..

Reff :
       F
 opo tego.. siro kang mas..
           Em
 cidro ing janji..
                   F
 misahke katresnan jati..
           C
 lamun mangkono piye katresnanmu..
                F
 (piye katresnanmu..)

                     Em
 mongko ni mas katresnanku..
       F             C
 bebasane tan biso tinuku..
                    F
 cunduk lan prasetyamu..
          G               C
 tak korbanake jiwo lan ragaku..

Musik : Em..F..C..
        F..G Em C..

                Em
linali tan biso lali..
        F       C
soyo angrerujit ati..
                F
lelewane wong bagus..
                F              G
lelewane wong bagus.. tansah kumantil
    G7        C
ing panduming netro..

Reff :
       F
 opo tego.. siro kang mas..
           Em
 cidro ing janji..
                   F
 misahke katresnan jati..
           C
 lamun mangkono piye katresnanmu..
                F
 (piye katresnanmu..)

                     Em
 mongko ni mas katresnanku..
       F             C
 bebasane tan biso tinuku..
                    F
 cunduk lan prasetyamu..
          G               C
 tak korbanake jiwo lan ragaku..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bb..D#..Dm..D# F Bb..

                    Dm
saben ndino mung ngalamun
          D#       Bb
jroning sepi, sepi samun..
                 D#         F
amung tansah kadulu.. wewayanganmu
    F7            Bb
duh kang mas wong bagus..

                Dm
linali tan biso lali..
        D#      Bb
soyo angrerujit ati..
                D#             F
lelewane wong bagus.. tansah kumantil
    F7        Bb
ing panduming netro..

Reff :
       D#
 opo tego.. siro kang mas..
           Dm
 cidro ing janji..
                   D#
 misahke katresnan jati..
           Bb
 lamun mangkono piye katresnanmu..
                D#
 (piye katresnanmu..)

                     Dm
 mongko ni mas katresnanku..
       D#            Bb
 bebasane tan biso tinuku..
                    D#
 cunduk lan prasetyamu..
          F               Bb
 tak korbanake jiwo lan ragaku..

Musik : Dm..D#..Bb..
        D#..F Dm Bb..

                Dm
linali tan biso lali..
        D#      Bb
soyo angrerujit ati..
                D#
lelewane wong bagus..
                D#             F
lelewane wong bagus.. tansah kumantil
    F7        Bb
ing panduming netro..

Reff :
       D#
 opo tego.. siro kang mas..
           Dm
 cidro ing janji..
                   D#
 misahke katresnan jati..
           Bb
 lamun mangkono piye katresnanmu..
                D#
 (piye katresnanmu..)

                     Dm
 mongko ni mas katresnanku..
       D#            Bb
 bebasane tan biso tinuku..
                    D#
 cunduk lan prasetyamu..
          F               Bb
 tak korbanake jiwo lan ragaku..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Eka Uget Uget mudah, kunci gitar Eka Uget Uget, chord lagu Eka Uget Uget - Imbangono Katresnanku, chord dasar Eka Uget Uget - Imbangono Katresnanku, chordtela Eka Uget Uget - Imbangono Katresnanku, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Eka Uget Uget - Imbangono Katresnanku, download lagu Eka Uget Uget - Imbangono Katresnanku mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Eka Uget Uget di youtube: https://youtube.com/watch?v=KmpcHn0pbCY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Eka Uget Uget

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari