menu Request
×

Kunci Gitar Dyah Novia - Kangen Chord Dasar dan Lirik Lengkap

52 views
Dyah Novia - Kangen

Intro : C..C..C..G.. C wis pirangane suwe F C pengen aku omongke Dm G C opo sing ono ning ati iki.. C nanging aku ra ngerti F C meh kepiye carane Dm G C lan aku wedi dinggo ngomonge.. Dm G menowo kowe ngerti Em F sing ono ning atiku G C.. opo sing tak rasake saiki.. Reff : G kangen, kangen, kangen F C aku kangen sliramu Dm G opo mergo awakku C wes kebacut tresno.. G kangen, kangen, kangen F C aku kangen sliramu D roso kuwi sing ono G F Em Dm ning atiku.. F Em Am opo mergo.. awakmu ning kono.. Dm G C keroso kangen koyo aku ning kene.. Musik : C..F G Dm G C.. C..F G Dm G C..C.. Dm G menowo kowe ngerti Em F sing ono ning atiku G C opo sing tak rasake saiki.. Reff : G kangen, kangen, kangen F C aku kangen sliramu Dm G opo mergo awakku C wes kebacut tresno.. G kangen, kangen, kangen F C aku kangen sliramu D roso kuwi sing ono G F Em Dm ning atiku.. F Em Am opo mergo.. awakmu ning kono.. Dm G C keroso kangen koyo aku ning kene.. Outro : C….

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Dyah Novia mudah, kunci gitar Dyah Novia, chord lagu Dyah Novia - Kangen, chord dasar Dyah Novia - Kangen, chordtela Dyah Novia - Kangen, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Dyah Novia - Kangen, download lagu Dyah Novia - Kangen mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Dyah Novia di youtube: https://youtube.com/watch?v=_XKr8wdGXJY

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Dyah Novia

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari