menu Request
×

Dwi Putra - Siro MP3 dan Lirik Lagu

101 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

semburat cahyo wulan
kang madangi mega
gawe roso atiku nelongso
teko sakjroning dada

aku nduwe raga
nanging kaya ora ana nyawa
ngleyang sing tak rasa
yen uripku raono siro

siro tego mentolo hanyikso rogoku
sing wis ayem bareng sabendino

duh pepujaning ati
yen wes ngene lumprahe
luwih becik lalekno aku
mung dungoku mugo siro
bahagio nganti puputing yuswo

semburat cahyo wulan kang madangi mega
gawe roso atiku nelongso teko sakjroning dada
aku nduwe raga nanging kaya ora ana nyawa
ngleyang sing tak rasa yen uripku raono siro

siro tego mentolo hanyikso rogoku
sing wis ayem bareng sabendino

duh pepujaning ati
yen wes ngene lumprahe luwih becik lalekno aku
mung dungoku mugo siro bahagio nganti puputing yuswo

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Dwi Putra mudah, kunci gitar Dwi Putra, chord lagu Dwi Putra - Siro, chord dasar Dwi Putra - Siro, chordtela Dwi Putra - Siro, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Dwi Putra - Siro, download lagu Dwi Putra - Siro mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Dwi Putra di youtube: https://youtube.com/watch?v=qD_Ro5L0Rtc

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Dwi Putra

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari