menu Request
×

Kunci Gitar Dina Jazz - Matursuwun Chord Dasar dan Lirik Lengkap

146 views
(Intro) C F G C
        Am Dm -Em F G..

           C                    F
sepiro suwene.. anggonku nggoleki
           G                  C
akhire nemoni.. ati sing nyocoki
       -Bb Am                Dm
ketemu sliramu.. rasane genep uripku
   Em    F                     G
mergo sliramu sing nggawe ayem atiku..

          C                     F
raono liyane.. sing luwih ngerteni
          G                     C
raono liyane.. sing biso ngganteni
      -Bb Am                    Dm
amung sliramu.. sing nggawe ayem atiku
 Em   F              G
iso nerimo luwih kurange aku..

(Chorus)
           C             F
matursuwun wes gelem ngancani aku
       G          C
selalu ono neng susah senengku..
-Bb   Am        Dm
 tulus atimu nresnani aku
   Em   F             G
kroso tenanan neng njero atiku

           C            F
matursuwun wes.. nompo opo anane
      G          C
sabar ngerteni tekan seprene
-Bb Am          Dm
 ora bakal tak sia-siakne
  Em      F           G
bakal tak jogo nganti selawase..

(Int.) C F G C -Bb Am Dm -Em F G..

          C                     F
raono liyane.. sing luwih ngerteni
          G                     C
raono liyane.. sing biso ngganteni
      -Bb Am                    Dm
amung sliramu.. sing nggawe ayem atiku
      F              G
iso nerimo luwih kurange aku..

(Chorus)
           C             F
matursuwun wes gelem ngancani aku
       G          C
selalu ono neng susah senengku..
-Bb   Am        Dm
 tulus atimu nresnani aku
   Em   F             G
kroso tenanan neng njero atiku

           C            F
matursuwun wes.. nompo opo anane
      G          C
sabar ngerteni tekan seprene
-Bb Am          Dm
 ora bakal tak sia-siakne
  Em      F           G
bakal tak jogo nganti selawase..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Dina Jazz mudah, kunci gitar Dina Jazz, chord lagu Dina Jazz - Matursuwun, chord dasar Dina Jazz - Matursuwun, chordtela Dina Jazz - Matursuwun, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Dina Jazz - Matursuwun, download lagu Dina Jazz - Matursuwun mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Dina Jazz di youtube: https://youtube.com/watch?v=jemvXT1dRxU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Dina Jazz

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari