menu Request
×

Kunci Gitar Didi Kempot - Segoro Tuban Chord Dasar dan Lirik Lengkap

97 views
 Intro : C..Em..F..D..G..
        Am..Em..F G C..

   C                  G
Putihe pasir segoro tuban
            F
Sing tak pikir seprene wis
    G
Ra kelingan..
C                  G
Iring netese udan sore
        F
Ngelengake slirane
      G
Kembange lambe..

*)
    Am              Em
Separo..jagat tak kitari
       F         G            C
Ora wirang saben uwong tak takoni..
    Am              Em
Separo..ndunyo tak ubengi
           F        D
Ngoyak tresno tresnane
             G  G7
Uwong sing lali..

Reff:
          C
  Kunang-kunang
        Em
  Padhangono ati iki
   F
  Kanggo aku wong sing
      G
  Kangen ati..
          C
  Kunang-kunang
           Em
  Tuntunen sing tak kangeni,
        F
  Neng pinggir segoro
          G
  Pantai sowan tak enteni..
         (C)
  Neng tuban iki..

Musik : C..Em..F..G..
        Em..Am..F G C..

     C                      G
Lingsire suryo wis ngancik wengi
       F                G
Ngawe-awe rasane..kangening ati..
C                        G
Cilik biyen nggonku nresnani
        F                    G
Kowe purik lungamu terus nengendi..

*)
    Am              Em
Separo..jagat tak kitari
       F         G            C
Ora wirang saben uwong tak takoni..
    Am              Em
Separo..ndunyo tak ubengi
           F        D
Ngoyak tresno tresnane
             G  G7
Uwong sing lali..

Reff:
          C
  Kunang-kunang
        Em
  Padhangono ati iki
   F
  Kanggo aku wong sing
      G
  Kangen ati..
          C
  Kunang-kunang
           Em
  Tuntunen sing tak kangeni,
        F
  Neng pinggir segoro
          G
  Pantai sowan tak enteni..

          C
  Kunang-kunang
        Em
  Padhangono ati iki
   F
  Kanggo aku wong sing
      G
  Kangen ati..
          C
  Kunang-kunang
           Em
  Tuntunen sing tak kangeni,
        F
  Neng pinggir segoro
          G
  Pantai sowan tak enteni..
          C
  Neng tuban iki..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A..C#m..D..B..E..
        F#m..C#m..D E A..

   A                   E
Putihe pasir segoro tuban
            D
Sing tak pikir seprene wis
    E
Ra kelingan..
A                  E
Iring netese udan sore
        D
Ngelengake slirane
      E
Kembange lambe..

*)
   F#m              C#m
Separo..jagat tak kitari
       D         E            A
Ora wirang saben uwong tak takoni..
   F#m              C#m
Separo..ndunyo tak ubengi
           D         B
Ngoyak tresno tresnane
            E   E7
Uwong sing lali..

Reff:
          A
  Kunang-kunang
        C#m
  Padhangono ati iki
   D
  Kanggo aku wong sing
      E
  Kangen ati..
          A
  Kunang-kunang
           C#m
  Tuntunen sing tak kangeni,
        D
  Neng pinggir segoro
          E
  Pantai sowan tak enteni..
         (A)
  Neng tuban iki..

Musik : A..C#m..D..E..
        C#m..F#m..D E A..

    A                   E
Lingsire suryo wis ngancik wengi
       D                E
Ngawe-awe rasane..kangening ati..
A                        E
Cilik biyen nggonku nresnani
        D                    E
Kowe purik lungamu terus nengendi..


*)
   F#m              C#m
Separo..jagat tak kitari
       D         E            A
Ora wirang saben uwong tak takoni..
   F#m              C#m
Separo..ndunyo tak ubengi
           D         B
Ngoyak tresno tresnane
            E   E7
Uwong sing lali..

Reff:
          A
  Kunang-kunang
        C#m
  Padhangono ati iki
   D
  Kanggo aku wong sing
      E
  Kangen ati..
          A
  Kunang-kunang
           C#m
  Tuntunen sing tak kangeni,
        D
  Neng pinggir segoro
          E
  Pantai sowan tak enteni..

          A
  Kunang-kunang
        C#m
  Padhangono ati iki
   D
  Kanggo aku wong sing
      E
  Kangen ati..
          A
  Kunang-kunang
           C#m
  Tuntunen sing tak kangeni,
        D
  Neng pinggir segoro
          E
  Pantai sowan tak enteni..
          A
  Neng tuban iki..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Didi Kempot mudah, kunci gitar Didi Kempot, chord lagu Didi Kempot - Segoro Tuban, chord dasar Didi Kempot - Segoro Tuban, chordtela Didi Kempot - Segoro Tuban, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Didi Kempot - Segoro Tuban, download lagu Didi Kempot - Segoro Tuban mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Didi Kempot di youtube: https://youtube.com/watch?v=EQyeTY1A8S4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Didi Kempot

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari