menu Request
×

Didi Kempot - Kangen Suroboyo MP3 dan Lirik Lagu

82 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

kemulono nganggo selimut tresnamu
neng suroboyo tak tunggu tekamu
sing tak saw-ng neng angkoso
mung kowe dudu wong liyo

muliyo sewengi nemoni aku
gowonen neng kene roso kangenmu
ngawe awe neng ngimpenku
mung kowe sing mbedo aku
manggono neng ngendi
neng pucuk ndonya
yen kangen mulih
ndang muliyo

manggono neng ngendi
yen kowe tresno
tak enteni muliyo
neng suroboyo

kemulono nganggo selimut tresnamu
neng suroboyo tak tunggu tekamu
sing tak saw-ng neng angkoso
mung kowe dudu wong liyo

muliyo sewengi nemoni aku
gowonen neng kene roso kangenmu
ngawe awe neng ngimpenku
mung kowe sing mbedo aku

manggono neng ngendi
neng pucuk ndonya
yen kangen mulih
ndang muliyo

manggono neng ngendi
yen kowe tresno
tak enteni muliyo
neng suroboyo

manggono neng ngendi
neng pucuk ndonya
yen kangen mulih
ndang muliyo

manggono neng ngendi
yen kowe tresno
tak enteni muliyo
neng suroboyo

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Didi Kempot mudah, kunci gitar Didi Kempot, chord lagu Didi Kempot - Kangen Suroboyo, chord dasar Didi Kempot - Kangen Suroboyo, chordtela Didi Kempot - Kangen Suroboyo, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Didi Kempot - Kangen Suroboyo, download lagu Didi Kempot - Kangen Suroboyo mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Didi Kempot di youtube: https://youtube.com/watch?v=X1cYBywgAVg

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Didi Kempot

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari