menu Request
×

Kunci Gitar Didi Kempot - Istighfar Sak Kuatmu Chord Dasar dan Lirik Lengkap

95 views
 Intro : C Fm C Fm C

C
 kelingan duso
       Fm
dosaku kepungkur
C
 kelingan awakku
        Em
sing ra tau ngeroso syukur
F               G
kabeh opo sing tak suwun
Em            Am
Gusti Allah turuti
 Dm                   G
ora lali marang.. awakku iki..

C
 segede-gedene
          Fm
duso sing kepungkur
C
 ojo nganti mandek
      Em
ndungamu nyuwun pangapuro
F          G
tambanono atimu
      Em        Am
istighfar sak kuatmu
    Dm
kanggo mbuka dalan tobat
G
sak ombo ambane..

Reff :
  C                        F
 opo aku pantes mlebu ning suwargo
  G           F       Em
 aku yo ra pingin melbu neroko
 A                      Dm
 ati iki mung nyuwun Gusti Allah
 F                        G
 kerso nyepurani se kabeh duso..

  C                        F
 opo aku pantes mlebu ning suwargo
  G           F       Em
 aku yo ra pingin mlebu neroko
 A                      Dm
 ati iki mung nyuwun Gusti Allah
 F                        G
 kerso nyepurani se kabeh duso..
 F           G    C       Fm C
 mergo aku dudu sopo-sopo..

Musik : F G Em Am
        Dm G C
        F G Em Am
        Dm G C

C
 segede-gedene
          Fm
duso sing kepungkur
C
 ojo nganti mandek
      Em
ndungamu nyuwun pangapuro
F          G
tambanono atimu
      Em        Am
istighfar sak kuatmu
    Dm
kanggo mbuka dalan tobat
G
sak ombo ambane..

Reff :
  C                        F
 opo aku pantes mlebu ning suwargo
  G           F       Em
 aku yo ra pingin melbu neroko
 A                      Dm
 ati iki mung nyuwun Gusti Allah
 F                        G
 kerso nyepurani se kabeh duso..

  C                        F
 opo aku pantes mlebu ning suwargo
  G           F       Em
 aku yo ra pingin mlebu neroko
 A                      Dm
 ati iki mung nyuwun Gusti Allah
 F                        G
 kerso nyepurani se kabeh duso..
 F           G    C
 mergo aku dudu sopo-sopo..

Outro : F G C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : G Cm G Cm G

G
 kelingan duso 
       Cm
dosaku kepungkur
G                 
 kelingan awakku
        Bm
sing ra tau ngeroso syukur
C               D
kabeh opo sing tak suwun
Bm            Em
Gusti Allah turuti
 Am                   D
ora lali marang.. awakku iki..

G 
 segede-gedene 
          Cm
duso sing kepungkur
G
 ojo nganti mandek
      Bm
ndungamu nyuwun pangapuro
C          D
tambanono atimu
      Bm        Em
istighfar sak kuatmu
    Am
kanggo mbuka dalan tobat
D
sak ombo ambane..

Reff :
  G                        C  
 opo aku pantes mlebu ning suwargo
  D           C       Bm
 aku yo ra pingin melbu neroko
 E                      Am
 ati iki mung nyuwun Gusti Allah
 C                        D
 kerso nyepurani se kabeh duso..

  G                        C  
 opo aku pantes mlebu ning suwargo
  D           C       Bm
 aku yo ra pingin mlebu neroko
 E                      Am
 ati iki mung nyuwun Gusti Allah
 C                        D
 kerso nyepurani se kabeh duso..
 C           D    G       Cm G
 mergo aku dudu sopo-sopo..

Musik : C D Bm Em
        Am D G
        C D Bm Em
        Am D G

G 
 segede-gedene 
          Cm
duso sing kepungkur
G
 ojo nganti mandek
      Bm
ndungamu nyuwun pangapuro
C          D
tambanono atimu
      Bm        Em
istighfar sak kuatmu
    Am
kanggo mbuka dalan tobat
D
sak ombo ambane..

Reff :
  G                        C  
 opo aku pantes mlebu ning suwargo
  D           C       Bm
 aku yo ra pingin melbu neroko
 E                      Am
 ati iki mung nyuwun Gusti Allah
 C                        D
 kerso nyepurani se kabeh duso..

  G                        C  
 opo aku pantes mlebu ning suwargo
  D           C       Bm
 aku yo ra pingin mlebu neroko
 E                      Am
 ati iki mung nyuwun Gusti Allah
 C                        D
 kerso nyepurani se kabeh duso..
 C           D    G
 mergo aku dudu sopo-sopo..

Outro : C D G

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Didi Kempot mudah, kunci gitar Didi Kempot, chord lagu Didi Kempot - Istighfar Sak Kuatmu, chord dasar Didi Kempot - Istighfar Sak Kuatmu, chordtela Didi Kempot - Istighfar Sak Kuatmu, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Didi Kempot - Istighfar Sak Kuatmu, download lagu Didi Kempot - Istighfar Sak Kuatmu mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Didi Kempot di youtube: https://youtube.com/watch?v=Ad_ZihpEOQg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Didi Kempot

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari