menu Request
×

Chord Didi Kempot - BAPAK (New Version) Kunci Gitar Dasar dan Lirik

273 views
 Capo di fret 6

Intro : C..F..G..C..  
        F..C..G..C..G….

   C
Rambut uwis ora ireng
     Em
uwis malih rupane
  F
oreng dadi putih
   C
saikine
 Dm
dino tambah dino..
  Em
umur tambah tuwo
    F   D
nanging…. koyo-koyo
      G
ora diroso..

*) 
   C
Ngadeg dadi cagak
        Em
nyonggo pirenge anak
   F
mempeng kerjo
            C
ora mikir rogo
  Dm
paribasan umur
     Em
uwis akeh cacahe
    F
nganti bingung
D             G
..anggonku ngitunge

Reff:
      C
  Bapak..Bapak
          F
  tekadmu kuwi tak puji
    G
  Bapak..Bapak
         C       G
  kowe koyo senopati
    C
  Bapak..Bapak
            F
  Panasmu ngungkuli geni
    G
  Bapak..Bapak
         C
  keno angin soyo ndadi

#)
    F
  Senadjan uwis tuwo
    C
  nekad mempeng kerjo
      G
  nyambut gawe….
  G                     C   G
  ..kanggo nguripi keluargo..

Int. C Em F C
     Dm Em F D G..

[Prolog]
"...bapak... senajan umurmu wis tuwo
nanging tekadmu iso kanggo tulodho,
aku anakmu mung biso memuji
mugo mugo bapak tansah pinaringan bagas waras
saking gusti ingkang moho kuwoso
kulo Pak, anak sampean...

*) 
   C
Ngadeg dadi cagak
        Em
nyonggo pirenge anak
   F
mempeng kerjo
            C
ora mikir rogo
  Dm
paribasan umur
     Em
uwis akeh cacahe
    F
nganti bingung
D             G
..anggonku ngitunge

Reff:
      C
  Bapak..Bapak
          F
  tekadmu kuwi tak puji
    G
  Bapak..Bapak
         C       G
  kowe koyo senopati
    C
  Bapak..Bapak
            F
  Panasmu ngungkuli geni
    G
  Bapak..Bapak
         C
  keno angin soyo ndadi

#)
    F
  Senadjan uwis tuwo
    C
  nekad mempeng kerjo
      G
  nyambut gawe….
                       C
  kanggo nguripi keluargo..

Outro : F..C..G..C..C

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F#..B..C#..F#..
        B..F#..C#..F#..C#..

   F#
Rambut uwis ora ireng
     A#m
uwis malih rupane
  B
Ireng dadi putih
   F#
saikine
 G#m
Dino tambah dino..
  A#m
umur tambah tuwo
    B   G#
Nanging…. koyo-koyo 
      C#
ora diroso..

*)  
   F#
Ngadeg dadi cagak
        A#m
nyonggo pirenge anak
   B
Mempeng kerjo
            F#
ora mikir rogo
  G#m
Paribasan umur
     A#m
Uwis akeh cacahe
    B
Nganti bingung 
G#            C#
..anggonku ngitunge

Reff:
      F#
  Bapak..Bapak
          B
  tekadmu kuwi tak puji
    C#
  Bapak..Bapak
         F#       C#
  kowe koyo senopati
    F#
  Bapak..Bapak
            B
  Panasmu ngungkuli geni
    C#
  Bapak..Bapak
         F#
  keno angin soyo ndadi

#)
    B
  Senadjan uwis tuwo
    F#
  nekad mempeng kerjo
      C#
  Nyambut gawe….
  C#                     F#  C#
  ..kanggo nguripi keluargo..

Int. F# A#m B F#
     G#m A#m B G# C#..

[Prolog]
"...bapak... senajan umurmu wis tuwo
nanging tekadmu iso kanggo tulodho,
aku anakmu mung biso memuji
mugo mugo bapak tansah pinaringan bagas waras
saking gusti ingkang moho kuwoso
kulo Pak, anak sampean...

*)  
   F#
Ngadeg dadi cagak
        A#m
nyonggo pirenge anak
   B
Mempeng kerjo
            F#
ora mikir rogo
  G#m
Paribasan umur
     A#m
Uwis akeh cacahe
    B
Nganti bingung 
G#            C#
..anggonku ngitunge

Reff:
      F#
  Bapak..Bapak
          B
  tekadmu kuwi tak puji
    C#
  Bapak..Bapak
         F#       C#
  kowe koyo senopati
    F#
  Bapak..Bapak
            B
  Panasmu ngungkuli geni
    C#
  Bapak..Bapak
         F#
  keno angin soyo ndadi

#)
    B
  Senadjan uwis tuwo
    F#
  nekad mempeng kerjo
      C#
  Nyambut gawe….
                       F#
  kanggo nguripi keluargo..

Outro : B..F#..C#..F#..F#

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Didi Kempot mudah, kunci gitar Didi Kempot, chord lagu Didi Kempot - BAPAK (New Version), chord dasar Didi Kempot - BAPAK (New Version), chordtela Didi Kempot - BAPAK (New Version), chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Didi Kempot - BAPAK (New Version), download lagu Didi Kempot - BAPAK (New Version) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Didi Kempot di youtube: https://youtube.com/watch?v=NKSKksEtdb8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Didi Kempot

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari