menu Request
×

Didi Kempot - Banyu Langit Didi Kempot MP3 dan Lirik Lagu

107 views

Berikut adalah lirik lagu Didi Kempot - Banyu Langit Didi Kempot dari Didi Kempot. untuk download lagu ini scroll sampai akhir lirik.

Lirik Lagu

sworo angin angin sing ngeridu ati
ngelingake sliramu sing tak tresnani
pingin nangis ngetoke eluh neng pipi
suwe ra weruh senadyan mung ono mimpi

ngalemo ngalem neng dadaku
tambanono roso kangen neng atiku
ngalemo ngalemo neng aku
ben ra adem kesiram udan ing dalu

banyu langit sing ono dhuwur khayangan
watu gedhe kalingan mendunge udan
telesono atine wong seng kasmaran
setyo janji seprene tansah kelingan

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti s-m-ne suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

udan gerimis telesono klambi iki
jroning dodo ben ra garing netep janji
ora lamis gedine nggonku nresnani
nganti kapan aku ora biso bali

ademe gunung merapi purbo
melu krungu swaramu ngomongke opo
ademe gunung merapi purbo
sing ning langgran wonosari jogjakarta

janjine lungane ra nganti suwe-suwe
pamit esuk lungane ra nganti sore
janjine lungane ra nganti s-m-ne suwene
nganti kapan tak enteni sak tekane

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Didi Kempot mudah, kunci gitar Didi Kempot, chord lagu Didi Kempot - Banyu Langit Didi Kempot, chord dasar Didi Kempot - Banyu Langit Didi Kempot, chordtela Didi Kempot - Banyu Langit Didi Kempot, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Didi Kempot - Banyu Langit Didi Kempot, download lagu Didi Kempot - Banyu Langit Didi Kempot mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Didi Kempot di youtube: https://youtube.com/watch?v=20_CyA4CCTs

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Didi Kempot

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari