menu Request
×

Dian Marshanda - Suramadu MP3 dan Lirik Lagu

115 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

soko kenjeran nganti tekan bangkalan
aku lan sliramu tansah kelingan
tak gandeng tanganmu, tak elus rambutmu
gemeter rasane iki jantungku

rasane kangenku nganti seprene
nyatane ra gampang tak lalekake
ra isuk ra sore ra awan ra wengi
esemmu mung tansah anggodo ati

janjimu ning tretek suramadu
kineksenan ombak samudra kang biru
tondo prasetyo sing mbok aturake
tresnamu kanggo aku saklawase

sumpahku ning tretek suramadu
kineksenan endahing mego kang mlaku
roso setyo atiku kang tak tunggu
iki ngono kabeh mung kanggo sliramu

tretek suromadu kang endah lan esti
pranyoto kapan kangmas anggonmu bali
tresnaku tresnamu sing uwis kepati
biso langgeng ngantio dadi siji

soko kenjeran nganti tekan bangkalan
aku lan sliramu tansah kelingan
tak gandeng tanganmu, tak elus rambutmu
gemeter rasane iki jantungku

rasane kangenku nganti seprene
nyatane ra gampang tak lalekake
ra isuk ra sore ra awan ra wengi
esemmu mung tansah anggodo ati

janjimu ning tretek suramadu
kineksenan ombak samudra kang biru
tondo prasetyo sing mbok aturake
tresnamu kanggo aku saklawase

sumpahku ning tretek suramadu
kineksenan endahing mego kang mlaku
roso setyo atiku kang tak tunggu
iki ngono kabeh mung kanggo sliramu

tretek suromadu kang endah lan esti
pranyoto kapan kangmas anggonmu bali
tresnaku tresnamu sing uwis kepati
biso langgeng ngantio dadi siji

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Dian Marshanda mudah, kunci gitar Dian Marshanda, chord lagu Dian Marshanda - Suramadu, chord dasar Dian Marshanda - Suramadu, chordtela Dian Marshanda - Suramadu, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Dian Marshanda - Suramadu, download lagu Dian Marshanda - Suramadu mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Dian Marshanda di youtube: https://youtube.com/watch?v=aNjSHQqjEh8

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Dian Marshanda

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari