menu Request
×

Kunci Gitar Dhista Rara - OTW Golek Rondo Chord Dasar dan Lirik Lengkap

48 views
Intro : Am C G F
        Am C G F..

            Am                 Em
salahku iki opo.. kurangku iki opo..
                F    Em            Am
ngono gene ra meneri.. nggawe gelo ati..
            Am                 Em
salahku iki opo.. kurangku iki opo..
            F     Em            F   E
kowe ingkar janji.. nggawe loro ati..

Reff :
 Am            Em    
 saiki.. koe bedo..
   G             F
 senengane golek perkoro
 F               G
 sak bendino aku mbok sio-sio..
 F          Am
 aku mbok pulosoro..

 Am            Em
 saiki.. koe tego..
   G              F
 senengane nggawe ukoro..
 F            G
 saiki kowe malah pamit lungo..
 F       Am
 OTW.. golek rondo..

(Rap I)
Am               Em
 opo aku kurang ayu mas?
              G
aku kurang seksi mas?
            Am
tegane sliramu
                    Am
nggawe kuciwa ning ati mas
                   Em
ning omah wis ra jenak
                 G
jare aku males macak
                  F
masakanku kurang enak
                    F
goyanganku wis ra penak
                  Em
kui kabeh mung alesan to?
              G
mung kekarepanmu to?
            Am
nutupi klakuanmu
                 Am
seneng wedokan liyo to?
               Em
rondo tonggo deso to?
             G
dadi gendakanmu to?
               F
hayo.. sedeng to?

Musik : Am Em G F
        F G F Am

            Am                 Em
salahku iki opo.. kurangku iki opo..
                F    Em            Am  Em
ngono gene ra meneri.. nggawe gelo ati..
            Am                 Em
salahku iki opo.. kurangku iki opo..
            F     Em            Am  E
kowe ingkar janji.. nggawe loro ati..

Reff :
 Am            Em    
 saiki.. koe bedo..
   G             F
 senengane golek perkoro
 F               G
 sak bendino aku mbok sio-sio..
 F          Am
 aku mbok pulosoro..

 Am            Em
 saiki.. koe tego..
   G              F
 senengane nggawe ukoro..
 F            G
 saiki kowe malah pamit lungo..
 F       Am
 OTW.. golek rondo..

(Rap II)
Am                   Em
 mbiyen aku mbok rabeni
                     G
janji bareng tekan pati
                F  
ra ono liya liyane
                     Am
aku sing ning njero ati
                Em
tapi nyatane janjimu
                   F
amung janji ning lathi
habis manis
     G
lalu ingin kau tinggal pergi
   Em
nyulayani, mblenjani
F#
ngelanggar sumpah suci

Reff : (overtune)
 Bm            F#m   
 saiki.. koe bedo..
   A             G
 senengane golek perkoro..
 G               A
 sak bendino aku mbok sio-sio..
 G          Bm
 aku mbok pulosoro..

 Bm            F#m
 saiki.. koe tego..
   A              G
 senengane nggawe ukoro..
 G            A
 saiki kowe malah pamit lungo..
 G                 Bm
 OTW.. golek rondo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Fm G# D# C#
        Fm G# D# C#..

            Fm                 Cm
salahku iki opo.. kurangku iki opo..
                C#   Cm            Fm
ngono gene ra meneri.. nggawe gelo ati..
            Fm                 Cm
salahku iki opo.. kurangku iki opo..
            C#    Cm            C#  C
kowe ingkar janji.. nggawe loro ati..

Reff :
 Fm            Cm    
 saiki.. koe bedo..
   D#            C#
 senengane golek perkoro
 C#              D#
 sak bendino aku mbok sio-sio..
 C#         Fm
 aku mbok pulosoro..

 Fm            Cm
 saiki.. koe tego..
   D#             C#
 senengane nggawe ukoro..
 C#           D#
 saiki kowe malah pamit lungo..
 C#      Fm
 OTW.. golek rondo..

(Rap I)
Fm               Cm
 opo aku kurang ayu mas?
              D#
aku kurang seksi mas?
            Fm
tegane sliramu
                    Fm
nggawe kuciwa ning ati mas
                   Cm
ning omah wis ra jenak
                 D#
jare aku males macak
                  C#
masakanku kurang enak
                    C#
goyanganku wis ra penak
                  Cm
kui kabeh mung alesan to?
              D#
mung kekarepanmu to?
            Fm
nutupi klakuanmu
                 Fm
seneng wedokan liyo to?
               Cm
rondo tonggo deso to?
             D#
dadi gendakanmu to?
               C#
hayo.. sedeng to?

Musik : Fm Cm D# C#
        C# D# C# Fm

            Fm                 Cm
salahku iki opo.. kurangku iki opo..
                C#   Cm            Fm  Cm
ngono gene ra meneri.. nggawe gelo ati..
            Fm                 Cm
salahku iki opo.. kurangku iki opo..
            C#    Cm            Fm  C
kowe ingkar janji.. nggawe loro ati..

Reff :
 Fm            Cm    
 saiki.. koe bedo..
   D#            C#
 senengane golek perkoro
 C#              D#
 sak bendino aku mbok sio-sio..
 C#         Fm
 aku mbok pulosoro..

 Fm            Cm
 saiki.. koe tego..
   D#             C#
 senengane nggawe ukoro..
 C#           D#
 saiki kowe malah pamit lungo..
 C#      Fm
 OTW.. golek rondo..

(Rap II)
Fm                   Cm
 mbiyen aku mbok rabeni
                     D#
janji bareng tekan pati
                C#  
ra ono liya liyane
                     Fm
aku sing ning njero ati
                Cm
tapi nyatane janjimu
                   C#
amung janji ning lathi
habis manis
     D#
lalu ingin kau tinggal pergi
   Cm
nyulayani, mblenjani
D
ngelanggar sumpah suci

Reff : (overtune)
 Gm            Dm    
 saiki.. koe bedo..
   F             D#
 senengane golek perkoro..
 D#              F
 sak bendino aku mbok sio-sio..
 D#         Gm
 aku mbok pulosoro..

 Gm            Dm
 saiki.. koe tego..
   F              D#
 senengane nggawe ukoro..
 D#           F
 saiki kowe malah pamit lungo..
 D#                Gm
 OTW.. golek rondo..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Dhista Rara mudah, kunci gitar Dhista Rara, chord lagu Dhista Rara - OTW Golek Rondo, chord dasar Dhista Rara - OTW Golek Rondo, chordtela Dhista Rara - OTW Golek Rondo, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Dhista Rara - OTW Golek Rondo, download lagu Dhista Rara - OTW Golek Rondo mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Dhista Rara di youtube: https://youtube.com/watch?v=c-WvzGUxydQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Dhista Rara

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari