menu Request
×

Kunci Gitar Deviana & Fery - Keserimpet Bojone Konco Chord Dasar dan Lirik Lengkap

99 views
Capo di fret 2

(Intro) C G Am Em F C G
        C G Am Em F C G

C           G    Am        Em
Aku ra nyongko.. aku ra nyejo
F       G           C
Ati iki gampang kegudo
      F            G
Atiku wes kadung wuto
        Em         A
Sulap karo bondo dunyo
        Dm        G             C
Endinge aku kesrimpet bojone konco

C           G    Am        Em
Aku ra nyongko.. aku ra nyejo
F       G           C
Ati iki gampang kegudo
      F            G
Atiku wes kadung wuto
        Em         A
Sulap karo bondo dunyo
        Dm        G             C
Endinge aku kesrimpet bojone konco

C                                   G
 Pirang tahun lawase aku ngenteni kowe
                                          Am
Sabendino tak enteni jebul ra teko jluntrunge
                                           G
Pendak dinane aku ketap ketip nyawang photomu
                                              C
Tak nggo sangu turu ngarep ngarep tekane sliramu
                                   G
Rumangsamu po penak bendino urip dewe
                                           Am
Pendak bengi aku bingung nylimurne pak'e tole
                                      G
Kowe mbabu neng luar negri semono lawase
                                     C
Ra genah kirimane sampek urip dadi kere

C           G    Am        Em
Aku ra nyongko.. aku ra nyejo
F       G           C
Ati iki gampang kegudo
      F            G
Atiku wes kadung wuto
        Em         A
Sulap karo bondo dunyo
        Dm        G             C
Endinge aku kesrimpet bojone konco

(Intro) C G Am Em F C Dm G
        C G Am Em F C Dm G C

C           G    Am        Em
Aku ra nyongko.. aku ra nyejo
F       G           C
Ati iki gampang kegudo
      F            G
Atiku wes kadung wuto
        Em         A
Sulap karo bondo dunyo
        Dm        G             C
Endinge aku kesrimpet bojone konco

C                               G
 Ojo dadi atimu tak jaluk sepuromu
                                      Am
Mung mergo kahananku jare mengkhianatimu
                                       G
Kabeh dudu salahku ning kui kabeh salahmu
                                         C
Yen aku selingkuh mergo ra kuat nahan nafsu
                                  G
Kowe adoh neng kono aku ra kuat gudo
                                   Am
Tapi kepiye carane amrih uripku mulyo
                                  G
Timbangane ngrekoso aku ra kuat soro
                                      C
Ndelalah aku kesrimpet karo bojone konco

C           G    Am        Em
Aku ra nyongko.. aku ra nyejo
F       G           C
Ati iki gampang kegudo
      F            G
Atiku wes kadung wuto
        Em         A
Sulap karo bondo dunyo
        Dm        G             C
Endinge aku kesrimpet bojone konco

C                                   G
 Pirang tahun lawase aku ngenteni kowe
                                          Am
Sabendino tak enteni jebul ra teko jluntrunge
                                           G
Pendak dinane aku ketap ketip nyawang photomu
                                              C
Tak nggo sangu turu ngarep ngarep tekane sliramu
                                   G
Rumangsamu po penak bendino urip dewe
                                           Am
Pendak bengi aku bingung nylimurne pak'e tole
                                      G
Kowe mbabu neng luar negri semono lawase
                                     C
Ra genah kirimane sampek urip dadi kere..





(Intro) D A Bm Dm G D A
        D A Bm Dm G D A

D           A    Bm        Dm
Aku ra nyongko.. aku ra nyejo
G       A           D
Ati iki gampang kegudo
      G            A
Atiku wes kadung wuto
        Dm        B
Sulap karo bondo dunyo
        Em        A             D
Endinge aku kesrimpet bojone konco

D           A    Bm        Dm
Aku ra nyongko.. aku ra nyejo
G       A           D
Ati iki gampang kegudo
      G            A
Atiku wes kadung wuto
        Dm        B
Sulap karo bondo dunyo
        Em        A             D
Endinge aku kesrimpet bojone konco

D                                   A
 Pirang tahun lawase aku ngenteni kowe
                                          Bm
Sabendino tak enteni jebul ra teko jluntrunge
                                           A
Pendak dinane aku ketap ketip nyawang photomu
                                              D
Tak nggo sangu turu ngarep ngarep tekane sliramu
                                   A
Rumangsamu po penak bendino urip dewe
                                           Bm
Pendak bengi aku bingung nylimurne pak'e tole
                                      A
Kowe mbabu neng luar negri semono lawase
                                     D
Ra genah kirimane sampek urip dadi kere

D           A    Bm        Dm
Aku ra nyongko.. aku ra nyejo
G       A           D
Ati iki gampang kegudo
      G            A
Atiku wes kadung wuto
        Dm        B
Sulap karo bondo dunyo
        Em        A             D
Endinge aku kesrimpet bojone konco

(Intro) D A Bm Dm G D Em A
        D A Bm Dm G D Em A D

D           A    Bm        Dm
Aku ra nyongko.. aku ra nyejo
G       A           D
Ati iki gampang kegudo
      G            A
Atiku wes kadung wuto
        Dm        B
Sulap karo bondo dunyo
        Em        A             D
Endinge aku kesrimpet bojone konco

D                               A
 Ojo dadi atimu tak jaluk sepuromu
                                      Bm
Mung mergo kahananku jare mengkhianatimu
                                       A
Kabeh dudu salahku ning kui kabeh salahmu
                                         D
Yen aku selingkuh mergo ra kuat nahan nafsu
                                  A
Kowe adoh neng kono aku ra kuat gudo
                                   Bm
Tapi kepiye carane amrih uripku mulyo
                                  A
Timbangane ngrekoso aku ra kuat soro
                                      D
Ndelalah aku kesrimpet karo bojone konco

D           A    Bm        Dm
Aku ra nyongko.. aku ra nyejo
G       A           D
Ati iki gampang kegudo
      G            A
Atiku wes kadung wuto
        Dm        B
Sulap karo bondo dunyo
        Em        A             D
Endinge aku kesrimpet bojone konco

D                                   A
 Pirang tahun lawase aku ngenteni kowe
                                          Bm
Sabendino tak enteni jebul ra teko jluntrunge
                                           A
Pendak dinane aku ketap ketip nyawang photomu
                                              D
Tak nggo sangu turu ngarep ngarep tekane sliramu
                                   A
Rumangsamu po penak bendino urip dewe
                                           Bm
Pendak bengi aku bingung nylimurne pak'e tole
                                      A
Kowe mbabu neng luar negri semono lawase
                                     D
Ra genah kirimane sampek urip dadi kere..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Deviana Safara mudah, kunci gitar Deviana Safara, chord lagu Deviana & Fery - Keserimpet Bojone Konco, chord dasar Deviana & Fery - Keserimpet Bojone Konco, chordtela Deviana & Fery - Keserimpet Bojone Konco, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Deviana & Fery - Keserimpet Bojone Konco, download lagu Deviana & Fery - Keserimpet Bojone Konco mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Deviana Safara di youtube: https://youtube.com/watch?v=V6whwVtZs0s

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Deviana Safara

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari