menu Request
×

Derradru - Garangan MP3 dan Lirik Lagu

170 views

Berikut adalah lirik lagu Derradru - Garangan dari Derradru. untuk download lagu ini scroll sampai akhir lirik.

Lirik Lagu

aku sek berjuang
kowe sing tak sayang sayang
nanging malah ilang
digondol karo garangan

iseh kurang opo ku nggo kowe
wes tak turuti opo sing tok karepke
tulus ati aku rela berkorban
kenangopo tresnoku mbok nggo dolanan

aku iki pancen wong ora nduwe
mbok ojo kebangeten le nyepelekke
mergo aku iki ra nduwe bondho
kowe milih lungo karo wong liyo

saiki tresnamu luntur
aku ningkene ming soyo ajur
setengah mati le nandang kahanan iki

aku sek berjuang, kowe sing tak sayang sayang
nanging malah ilang digondol karo garangan
aku wes gemati, rino wengi tak lakoni
nanging kowe lali, laraku jeru ning ati

iseh kurang opo ku nggo kowe
wes tak turuti opo sing tok karepke
tulus ati aku rela berkorban
kenangopo tresnoku mbok nggo dolanan

aku iki pancen wong ora nduwe
mbok ojo kebangeten le nyepelekke
mergo aku iki ra nduwe bondho
kowe milih lungo karo wong liyo

saiki tresnamu luntur
aku ningkene ming soyo ajur
setengah mati le nandang kahanan iki

aku sek berjuang, kowe sing tak sayang sayang
nanging malah ilang digondol karo garangan
aku wes gemati, rino wengi tak lakoni
nanging kowe lali, laraku jeru ning ati

aku sek berjuang, kowe sing tak sayang sayang
nanging malah ilang digondol karo garangan
aku wes gemati, rino wengi tak lakoni
nanging kowe lali, laraku jeru ning ati, laraku jeru ning ati

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Derradru mudah, kunci gitar Derradru, chord lagu Derradru - Garangan, chord dasar Derradru - Garangan, chordtela Derradru - Garangan, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Derradru - Garangan, download lagu Derradru - Garangan mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Derradru di youtube: https://youtube.com/watch?v=cAEkNkCuvFU

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Derradru

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari