menu Request
×

Kunci Gitar Derradru feat. Sedoyo Mawut - Ora Tak Pikir Chord Dasar dan Lirik Lengkap

208 views
 Intro : C G Am G
        F C Dm G
        C G Am G
        F C Dm G C..

           F               G
aku sing salah.. ningarepanmu
              C
ratau mbok anggep
                 Am
kabeh pengorbananku
          Dm
yowes ora masalah
               G
nek cen kowe pingin bubrah
           C
oke kita pisah..

           F
ratak gondeli..
                G
nek kowe pingin pergi
          C
ora tak tangisi
               Am
kowe mblenjani janji
          Dm
ningkene ayem tentrem
             G
uripku tak gawe seneng
               C
rasah digawe sepaneng..

Reff :
     C           G
 ora tak pikir jeru
       Am           G
 ning ati tetep ngguyu
        F       C
 blas raono kuciwo
         Dm             G
 senajan mbok tinggal lungo..

     C          G
 ora tak gawe susah
       Am         G
 ning ati tetep bungah
     F           C
 ora bakal nelongso
     Dm         G      C
 kelangan kowe aku ora popo..

Musik : C G Am G
        F C Dm G
        C G Am G
        F C Dm G C..

           F               G
aku sing salah.. ningarepanmu
              C
ratau mbok anggep
                 Am
kabeh pengorbananku
          Dm
yowes ora masalah
               G
nek cen kowe pingin bubrah
           C
oke kita pisah..

           F
ratak gondeli..
                G
nek kowe pingin pergi
          C
ora tak tangisi
               Am
kowe mblenjani janji
          Dm
ningkene ayem tentrem
             G
uripku tak gawe seneng
               C
rasah digawe sepaneng..

Reff :
     C           G
 ora tak pikir jeru
       Am           G
 ning ati tetep ngguyu
        F       C
 blas raono kuciwo
         Dm             G
 senajan mbok tinggal lungo..

     C          G
 ora tak gawe susah
       Am         G
 ning ati tetep bungah
     F           C
 ora bakal nelongso
     Dm         G      C
 kelangan kowe aku ora popo..

     C           G
 ora tak pikir jeru
       Am           G
 ning ati tetep ngguyu
        F       C
 blas raono kuciwo
         Dm             G
 senajan mbok tinggal lungo..

     C          G
 ora tak gawe susah
       Am         G
 ning ati tetep bungah
     F           C
 ora bakal nelongso
     Dm         G        C
 kelangan kowe aku ora popo..
 
   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : F# C# D#m C#
        B F# G#m C#
        F# C# D#m C#
        B F# G#m C# F#..

           B               C#
aku sing salah.. ningarepanmu
              F#
ratau mbok anggep
                 D#m
kabeh pengorbananku
          G#m
yowes ora masalah
               C#
nek cen kowe pingin bubrah
           F#
oke kita pisah..

           B
ratak gondeli..
                C#
nek kowe pingin pergi
          F#
ora tak tangisi
               D#m
kowe mblenjani janji
          G#m
ningkene ayem tentrem
             C#
uripku tak gawe seneng
               F#
rasah digawe sepaneng..

Reff :
     F#          C#
 ora tak pikir jeru
       D#m          C#
 ning ati tetep ngguyu
        B       F#
 blas raono kuciwo
         G#m            C#
 senajan mbok tinggal lungo..

     F#         C#
 ora tak gawe susah
       D#m        C#
 ning ati tetep bungah
     B           F#
 ora bakal nelongso
     G#m        C#     F#
 kelangan kowe aku ora popo..

Musik : F# C# D#m C#
        B F# G#m C#
        F# C# D#m C#
        B F# G#m C# F#..

           B               C#
aku sing salah.. ningarepanmu
              F#
ratau mbok anggep
                 D#m
kabeh pengorbananku
          G#m
yowes ora masalah
               C#
nek cen kowe pingin bubrah
           F#
oke kita pisah..

           B
ratak gondeli..
                C#
nek kowe pingin pergi
          F#
ora tak tangisi
               D#m
kowe mblenjani janji
          G#m
ningkene ayem tentrem
             C#
uripku tak gawe seneng
               F#
rasah digawe sepaneng..

Reff :
     F#          C#
 ora tak pikir jeru
       D#m          C#
 ning ati tetep ngguyu
        B       F#
 blas raono kuciwo
         G#m            C#
 senajan mbok tinggal lungo..

     F#         C#
 ora tak gawe susah
       D#m        C#
 ning ati tetep bungah
     B           F#
 ora bakal nelongso
     G#m        C#     F#
 kelangan kowe aku ora popo..

     F#          C#
 ora tak pikir jeru
       D#m          C#
 ning ati tetep ngguyu
        B       F#
 blas raono kuciwo
         G#m            C#
 senajan mbok tinggal lungo..

     F#         C#
 ora tak gawe susah
       D#m        C#
 ning ati tetep bungah
     B           F#
 ora bakal nelongso
     G#m        C#       F#
 kelangan kowe aku ora popo..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Derradru mudah, kunci gitar Derradru, chord lagu Derradru feat. Sedoyo Mawut - Ora Tak Pikir, chord dasar Derradru feat. Sedoyo Mawut - Ora Tak Pikir, chordtela Derradru feat. Sedoyo Mawut - Ora Tak Pikir, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Derradru feat. Sedoyo Mawut - Ora Tak Pikir, download lagu Derradru feat. Sedoyo Mawut - Ora Tak Pikir mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Derradru di youtube: https://youtube.com/watch?v=hsVz8JVBUe8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Derradru

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari