menu Request
×

Denny Caknan - Proliman Joyo MP3 dan Lirik Lagu

243 views

Berikut adalah lirik lagu Denny Caknan - Proliman Joyo dari Denny Caknan. untuk download lagu ini scroll sampai akhir lirik.

Lirik Lagu

gemerlape lintang wengi iki seng tak saw~ng
ngelengke aku marang sliramu
bebarengan nyawiji ono neng kuto iki
njogo roso ngukir tresno neng ati

ora bakal lali, dungo iki kanggo sliramu
mugo iso dadi pengarepanku
ananging saiki bedo seng tak lakoni
kowe lungo ninggal loro, kabeh wes mbok blenjani

proliman joyo ningggalke cerito loro
sampek ati sliramu ninggalne aku
aku neng kene nguatke ati
ngempet eluh tangis sing raiso tak apusi

cukup ku berkorban, cukup aku bertahan
gede egomu sing ngambyarke kabeh impian

ora bakal lali, dungo iki kanggo sliramu
mugo iso dadi pengarepanku
ananging saiki bedo seng tak lakoni
kowe lungo ninggal loro, kabeh wes mbok blenjani

proliman joyo ningggalke cerito loro
sampek ati sliramu ninggalne aku
aku neng kene nguatke ati
ngempet eluh tangis sing raiso tak apusi

proliman joyo ningggalke cerito loro
sampek ati sliramu ninggalne aku
aku neng kene nguatke ati
ngempet eluh tangis sing raiso tak apusi

cukup ku berkorban, cukup aku bertahan
gede egomu sing ngambyarke kabeh impian

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Denny Caknan mudah, kunci gitar Denny Caknan, chord lagu Denny Caknan - Proliman Joyo, chord dasar Denny Caknan - Proliman Joyo, chordtela Denny Caknan - Proliman Joyo, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Denny Caknan - Proliman Joyo, download lagu Denny Caknan - Proliman Joyo mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Denny Caknan di youtube: https://youtube.com/watch?v=xfjQoNkzW74

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Denny Caknan

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari