menu Request
×

Denny Caknan - Madiun Ngawi Feat Yeni Inka MP3 dan Lirik Lagu

82 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

terminal madiun ngawi kenanganku
ora bakalan aku ngelalekke
mbiyen aku nduwe pacar, anake pak tukiran
bakul pecel ono ning pinggir prapatan

terminal madiun ngawi nggen dolanku
ora bakalan aku ngelalekke
mbiyen jaman semono kowe janji karo aku
nanging nyatane kowe ngingkari janjimu

yen aku kangen, kangen karo sliramu
tak saw~ng~saw~ng fotomu ning dompetku
yen aku kangen, kangen karo sliramu
tak elus~elus fotomu ning dompetku

opo kowe ra kroso tak batin saben dino
ra bakal ilang fotomu ning dompetku
opo kowe ra kroso tak batin saben dino
ra bakal ilang jenengmu ning atiku

terminal madiun ngawi nggen dolanku
ora bakalan aku ngelalekke
mbiyen jaman semono kowe janji karo aku
nanging nyatane kowe ngingkari janjimu

yen aku kangen, kangen karo sliramu
tak saw~ng~saw~ng fotomu ning dompetku
yen aku kangen, kangen karo sliramu
tak elus~elus fotomu ning dompetku

opo kowe ra kroso tak batin saben dino
ra bakal ilang fotomu ning dompetku
opo kowe ra kroso tak batin saben dino
ra bakal ilang jenengmu ning atiku

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Denny Caknan mudah, kunci gitar Denny Caknan, chord lagu Denny Caknan - Madiun Ngawi Feat Yeni Inka, chord dasar Denny Caknan - Madiun Ngawi Feat Yeni Inka, chordtela Denny Caknan - Madiun Ngawi Feat Yeni Inka, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Denny Caknan - Madiun Ngawi Feat Yeni Inka, download lagu Denny Caknan - Madiun Ngawi Feat Yeni Inka mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Denny Caknan di youtube: https://youtube.com/watch?v=Up6KuEOAiyw

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Denny Caknan

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari