menu Request
×

Chord Dennis AM - Tresno Ojo Nggo Dolanan Kunci Gitar Dasar dan Lirik

159 views
 C       E          Am
dek.. kowe ono ngendi..
      F                  G
ndang balio nengkene aku ngenteni
 E                    Am
ojo nganti lali karo aku sing ning ati
        F    G         C
tak enteni.. janjimu wingi..

Reff :
        F          G
 nadyan aku sing loro
        C        Am
 yo wes aku ra popo
          F
 yen pancene iki
 G       C
 dalane tresno..

     F          G
 aku mung iso lilo
      C               Am
 kowe nyanding wong liyo
        F        G
 mugo kowe bahagia
             C  G
 karo wong liyo..

C       E          Am
dek.. kowe ono ngendi
      F                  G
ndang balio nengkene aku ngenteni
 E                    Am
ojo nganti lali karo aku sing ning ati
        F    G         C
tak enteni.. janjimu wingi..

Int. F G C

    C       E           Am
tresno iki ojo nggo dolanan
     F                        G
sing tak jaluk ojo nganti bubaran
  E                   Am
nanging kowe malah ngeliyo
            F         G              C
ninggal tresno nggawe loro jroning dodo..

Musik : C E Am F G
        E Am F G C

Reff :
        F          G
 nadyan aku sing loro
        C        Am
 yo wes aku ra popo
          F
 yen pancene iki
 G       C
 dalane tresno..

     F          G
 aku mung iso lilo
      C               Am
 kowe nyanding wong liyo
        F        G
 mugo kowe bahagia..
             C
 karo wong liyo..

     F          G
 aku mung iso lilo
      C               Am
 kowe nyanding wong liyo
        F        G
 mugo kowe bahagia..
             C
 karo wong liyo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Spesial chord B = B7

G       B          Em
dek.. kowe ono ngendi..
      C                  D
ndang balio nengkene aku ngenteni
 B                    Em
ojo nganti lali karo aku sing ning ati
        C    D         G
tak enteni.. janjimu wingi..

Reff :
        C          D
 nadyan aku sing loro
        G        Em
 yo wes aku ra popo
          C
 yen pancene iki
 D       G
 dalane tresno..

     C          D
 aku mung iso lilo
      G               Em
 kowe nyanding wong liyo
        C        D
 mugo kowe bahagia
             G  D
 karo wong liyo..

G       B          Em
dek.. kowe ono ngendi
      C                  D
ndang balio nengkene aku ngenteni
 B                    Em
ojo nganti lali karo aku sing ning ati
        C    D         G
tak enteni.. janjimu wingi..

Int. C D G

    G       B           Em
tresno iki ojo nggo dolanan
     C                        D
sing tak jaluk ojo nganti bubaran
  B                   Em
nanging kowe malah ngeliyo
            C         D              G
ninggal tresno nggawe loro jroning dodo..

Musik : G B Em C D
        B Em C D G

Reff :
        C          D
 nadyan aku sing loro
        G        Em
 yo wes aku ra popo
          C
 yen pancene iki
 D       G
 dalane tresno..

     C          D
 aku mung iso lilo
      G               Em
 kowe nyanding wong liyo
        C        D
 mugo kowe bahagia
             G
 karo wong liyo..

     C          D
 aku mung iso lilo
      G               Em
 kowe nyanding wong liyo
        C        D
 mugo kowe bahagia
             G
 karo wong liyo..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Dennis AM mudah, kunci gitar Dennis AM, chord lagu Dennis AM - Tresno Ojo Nggo Dolanan, chord dasar Dennis AM - Tresno Ojo Nggo Dolanan, chordtela Dennis AM - Tresno Ojo Nggo Dolanan, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Dennis AM - Tresno Ojo Nggo Dolanan, download lagu Dennis AM - Tresno Ojo Nggo Dolanan mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Dennis AM di youtube: https://youtube.com/watch?v=SPqWFU7aPek

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Dennis AM

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari