menu Request
×

Chord Della Monica - Mbok Anggep Dolanan Kunci Gitar Dasar dan Lirik

283 views
     G        C       D         G
mugo kowe bahagia.. karo pilihanmu..
    C              G
aku mung biso.. nyawang kowe
        C           D
lan ngimpi bareng kowe..
    G          C         D         G
aku urung percoyo.. kowe mindah atimu..
            C
nggo wong liyo..
     G                   C        D
segampang kuwi.. lungo nglalekne aku..

(Intro) G C D G C G C D
        G C D G C G C D G

    G
kelingan mawar abang
          Bm
sing gemantung neng rambutmu..
      C             D        G
tak jogo utuh neng njero laciku..
     G
ra bakal ilang lan lali
      Bm
mergo uwis pisahan
    C              D        G
kelingan kowe tego medot janji..

      Bm                  Em       Bm
sak jerone segoro luwih jero loro iki..
        C           D           G
malah kowe.. seneng seneng karo ati liyo
     Bm                   Em         Bm
njoboku ora popo.. njero atiku nelongso
      C                       D
tresnaku mung mbok anggep dolanan..

(Chorus)
     G        C       D         G
mugo kowe bahagia.. karo pilihanmu..
    C              G
aku mung biso.. nyawang kowe
        C           D
lan ngimpi bareng kowe..
    G          C         D         G
aku urung percoyo.. kowe mindah atimu..
            C
nggo wong liyo..
     G                   C        D
segampang kuwi.. lungo nglalekne aku..

  G                          Bm
saben dino.. saben wektu kepikiran awakmu..
    C                D            G
aku ngerti sing di pikir ra rumongso..
     G                        Bm
ra bakal ilang lan lali mergo uwis pisahan..
    C              D        G
kelingan kowe tego medot janji..

      Bm                  Em       Bm
sak jerone segoro luwih jero loro iki..
        C           D           G
malah kowe.. seneng seneng karo ati liyo
     Bm                   Em         Bm
njoboku ora popo.. njero atiku nelongso
      C                       D
tresnaku mung mbok anggep dolanan..

(Chorus)
     G        C       D         G
mugo kowe bahagia.. karo pilihanmu..
    C              G
aku mung biso.. nyawang kowe
        C           D
lan ngimpi bareng kowe..
    G          C         D         G
aku urung percoyo.. kowe mindah atimu..
            C
nggo wong liyo..
     G                   C        D
segampang kuwi.. lungo nglalekne aku..

     G        C       D         G
mugo kowe bahagia.. karo pilihanmu..
    C              G
aku mung biso.. nyawang kowe
        C           D
lan ngimpi bareng kowe..
    G          C         D         G
aku urung percoyo.. kowe mindah atimu..
            C
nggo wong liyo..
     G                   C        D
segampang kuwi.. lungo nglalekne aku..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Della Monica mudah, kunci gitar Della Monica, chord lagu Della Monica - Mbok Anggep Dolanan, chord dasar Della Monica - Mbok Anggep Dolanan, chordtela Della Monica - Mbok Anggep Dolanan, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Della Monica - Mbok Anggep Dolanan, download lagu Della Monica - Mbok Anggep Dolanan mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Della Monica di youtube: https://youtube.com/watch?v=mzjQwLPNp74

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Della Monica

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari