menu Request
×

Dara Ayu - Wes Wayahe MP3 dan Lirik Lagu

184 views

Berikut adalah lirik lagu Dara Ayu - Wes Wayahe dari Dara Ayu. untuk download lagu ini scroll sampai akhir lirik.

Lirik Lagu

seprene aku njogo tresnomu
jebul kowe tego ninggalke aku
kowe lungo karo kae pilihanmu

saiki mung loro ning njero atiku (semongko)

ora nyongko kowe nglarani aku
opo wes ra eling karo janji~janjimu (goyang tipis~tipis)
aku kudu kuat ati
nglakoni uripku iki

wes wayahe aku nglalekke kowe
ra wancine aku ngarepke kowe
wes ngambyarno bubar sak kabehane
tak ikhlasno kowe karo liyane

wes cukup kowe nglarani aku
saiki mung tak nggo noto atiku
kowe tetep tak dongakke
mugo bahagia selawase

wes wayahe aku nglalekke kowe
ra wancine aku ngarepke kowe
wes ngambyarno bubar sak kabehane
tak ikhlasno kowe karo liyane

wes wayahe aku nglalekke kowe
ra wancine aku ngarepke kowe
wes ngambyarno bubar sak kabehane
tak ikhlasno kowe karo liyane.

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Dara Ayu mudah, kunci gitar Dara Ayu, chord lagu Dara Ayu - Wes Wayahe, chord dasar Dara Ayu - Wes Wayahe, chordtela Dara Ayu - Wes Wayahe, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Dara Ayu - Wes Wayahe, download lagu Dara Ayu - Wes Wayahe mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Dara Ayu di youtube: https://youtube.com/watch?v=xhCFr1wV6m8

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Dara Ayu

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari