menu Request
×

Dara Ayu - Tragedi Tali Kutang Feat Bajol Ndanu MP3 dan Lirik Lagu

76 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

tali kutang tak simpen tekane pati
tali kutang wujud tresnoku kang suci

dek mbiyen wes tak tukokke, wujud tali sak kutange
saikine lha kok ilang sak slirane
lungo menyang endi, tanpo pamit ra kabare
opo lali kowe karo aku iki

nadyan regane nem ewu, kuwi wujud katresnanku
jare kowe melu aku lha kok mlayu
opo kurang larang, pungkasane kowe ilang
neng endi aku nggoleki tali kutang

iki mas taline tak kundurake
mergo bapak ra ngaparengake
aku dijodohke malah karo priyo seje
wes cukup mung s~m~ne wae

duh kangmas andong basuki, aku ora bakal lali
yen gusti ngeparengake mesti bali
tali kutang iki tak simpen tekane pati
tali kutang wujud tresnoku kang suci

iki mas taline tak kundurake
mergo bapak ra ngaparengake
aku dijodohke malah karo priyo seje
wes cukup mung s~m~ne wae

duh kangmas andong basuki, aku ora bakal lali
yen gusti ngeparengake mesti bali
tali kutang iki tak simpen tekane pati
tali kutang wujud tresnoku kang suci
tali kutang wujud tresnoku kang suci

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Dara Ayu mudah, kunci gitar Dara Ayu, chord lagu Dara Ayu - Tragedi Tali Kutang Feat Bajol Ndanu, chord dasar Dara Ayu - Tragedi Tali Kutang Feat Bajol Ndanu, chordtela Dara Ayu - Tragedi Tali Kutang Feat Bajol Ndanu, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Dara Ayu - Tragedi Tali Kutang Feat Bajol Ndanu, download lagu Dara Ayu - Tragedi Tali Kutang Feat Bajol Ndanu mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Dara Ayu di youtube: https://youtube.com/watch?v=8Tac98dpY7g

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Dara Ayu

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari