menu Request
×

Chord Damara De - Loro Ati Kunci Gitar Dasar dan Lirik

279 views
Capo di fret 2

(Intro) F G C G..

     C                 F
uwes suwi.. aku curiga ro kowe..
         G
mong tak pendem..
                C
nunggu lek enek buktine..

        Dm         G
nanging saiki uwes wayahe
         Em             Am
seng tak songko wes ono buktine
        Dm           G         C     G
neng mburiku.. kowe mbagi.. cintaku..

(Chorus)
     F              G
loro ati.. campur roso benci..
     C          Bb              Am
benerkan kowe selama iki mong ngapusi..
         Dm
blenjani sumpah janjimu..
           G
manis neng ngarepku
                   C     G
tapi pahit neng mburiku..

         C                   F
memang tego.. kowe ngancurne asmoro..
    G                  C
ora mikir.. perasaanku nelongso..
    Dm                G
kuciwo numpok neng njero dodo
      Em              Am
wes jeru tenan, wes kadung tresno
    Dm        G         C     G
seliramu.. ngelarani.. atiku..

(Chorus)
     F              G
loro ati.. campur roso benci..
     C          Bb              Am
benerkan kowe selama iki mong ngapusi..
         Dm
blenjani sumpah janjimu..
           G
manis neng ngarepku
                   C     Bb
tapi pahit neng mburiku..

     F             G
mugo-mugo.. kowe entok balesane ..
       C           Bb            Am
ben ngerasakne opo seng saiki tak roso..
       Dm
suwi cepet pasti teko..
       G
kowe bakal ngerasakne seng..
      C         G
saiki tak roso..

(Int.) Dm  G  Em  Am
       Dm  F G C  G..

(Chorus)
     F              G
loro ati.. campur roso benci..
     C          Bb              Am
benerkan kowe selama iki mong ngapusi..
         Dm
blenjani sumpah janjimu..
           G
manis neng ngarepku
                   C     Bb
tapi pahit neng mburiku..

     F             G
mugo-mugo.. kowe entok balesane ..
       C           Bb            Am
ben ngerasakne opo seng saiki tak roso..
       Dm
suwi cepet pasti teko..
       G
kowe bakal ngerasakne seng..
      C
saiki tak roso..
       Dm             -C
suwi cepet pasti teko..
       Fm            G             
kowe bakal.. ngerasakne..
           C
seng tak roso..





(Intro) G A D A..

     D                 G
uwes suwi.. aku curiga ro kowe..
         A
mong tak pendem..
                D
nunggu lek enek buktine..

        Em         A
nanging saiki uwes wayahe
         Dm            Bm
seng tak songko wes ono buktine
        Em           A         D     A
neng mburiku.. kowe mbagi.. cintaku..

(Chorus)
     G              A
loro ati.. campur roso benci..
     D          A/C#             Bm
benerkan kowe selama iki mong ngapusi..
         Em
blenjani sumpah janjimu..
           A
manis neng ngarepku
                   D     A
tapi pahit neng mburiku..

         D                   G
memang tego.. kowe ngancurne asmoro..
    A                  D
ora mikir.. perasaanku nelongso..
    Em                A
kuciwo numpok neng njero dodo
      Dm             Bm
wes jeru tenan, wes kadung tresno
    Em        A         D     A
seliramu.. ngelarani.. atiku..

(Chorus)
     G              A
loro ati.. campur roso benci..
     D          A/C#             Bm
benerkan kowe selama iki mong ngapusi..
         Em
blenjani sumpah janjimu..
           A
manis neng ngarepku
                   D     Bm
tapi pahit neng mburiku..

     G             A
mugo-mugo.. kowe entok balesane ..
       D           A/C#           Bm
ben ngerasakne opo seng saiki tak roso..
       Em
suwi cepet pasti teko..
       A
kowe bakal ngerasakne seng..
      D         A
saiki tak roso..

(Int.) Em  A  Dm  Bm
       Em  G A D  A..

(Chorus)
     G              A
loro ati.. campur roso benci..
     D          A/C#             Bm
benerkan kowe selama iki mong ngapusi..
         Em
blenjani sumpah janjimu..
           A
manis neng ngarepku
                   D     Bm
tapi pahit neng mburiku..

     G             A
mugo-mugo.. kowe entok balesane ..
       D           A/C#           Bm
ben ngerasakne opo seng saiki tak roso..
       Em
suwi cepet pasti teko..
       A
kowe bakal ngerasakne seng..
      D
saiki tak roso..
       Em             -D
suwi cepet pasti teko..
       Gm            A             
kowe bakal.. ngerasakne..
           D
seng tak roso..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Damara.de mudah, kunci gitar Damara.de, chord lagu Damara De - Loro Ati, chord dasar Damara De - Loro Ati, chordtela Damara De - Loro Ati, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Damara De - Loro Ati, download lagu Damara De - Loro Ati mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Damara.de di youtube: https://youtube.com/watch?v=iBjJ_5c9u5s

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Damara.de

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari