menu Request
×

Kunci Gitar RedSox feat Geulis - Cidro Chord Dasar dan Lirik Lengkap

123 views
Intro E  A Am Dm B
        E  Dm B
        E  Dm B E

Bm
 Cidro karo nelongso rasane pancen loro
Em
 opo meneh saiki kowe mblenjani janji
A
 rosoku wes kejeron nglalekke kwe alon-alon
B
 yowes orapopo seng penting tak lalekno
Bm
 aku ra pengen kowe lungo karo liyane
Em
 bebarengan ngadepi urip iki
A
 supaya kabeh fantasy
           B
supoyo aku lan kowe iso urip nganti tekane mati

Chorus
Bm                    Em
gek.. opo salah awakku iki
    A                     B
kwe nganti tego mblenjani janji
Bm                 Em
opo mergo.. kahanan uripku iki
       A                    B
mlarat bondo, seje karo uripmu

A                  E           Bm
aku nelongso mergo kebacut tresno
 Dm        B     E
ora ngiro saikine cidro
A                  E           Bm
aku nelongso mergo kebacut tresno
 Dm        B       E
ora ngiro saikine cidro

Bm
 lambemu pancen tipis, omonganmu mung lamis
Em
 opo to salahku,kok nglungani aku
A
 yo cen aku iki pancen uwong ora nduwe
B
 yo mung kuwe ojo seneb terus nyepelekke
Bm
 pancen golek bondo, kuwi rodo abot
Em
 neng nek wes tresno, ora bakal tak pedot
A
 aku pengen bali, karo kowe meneh
B
 dadi siji urip bareng iso podo sumeh

Bm
 aku pancen kere, konco-konco podo ngece
Em
 mergo aku wong ra nduwe, yowes tak iklaske
A
 sopo ngerti kowe du jodoku, tresno iki tekan dodoku
B
 yowes tak golek meneh, wedokan isih akeh
Bm
 dasare tresno iki, yo mung ono siji
Em                                      A
 ora bakal ilang nganti sesok tekane aku lungo
                               B
orapopo nak saiki uripku nelongso
                                  Bm
aku yo mung iso ngomong nak aku cidro

Chorus
Bm                    Em
gek.. opo salah awakku iki
    A                     B
kwe nganti tego mblenjani janji
Bm                 Em
opo mergo.. kahanan uripku iki
       A                    B
mlarat bondo, seje karo uripmu

A                  E           Bm
aku nelongso mergo kebacut tresno
 Dm        B     E
ora ngiro saikine cidro
A                  E           Bm
aku nelongso mergo kebacut tresno
 Dm        B       E
ora ngiro saikine cidro

Bm
 atiku wes loro, mikir kabeh sliramu
Em
 dasar ati iki, ora bakal tak songko
A
 kowe bakal lungo, karo uwong liyo
B
 yowes ora popo, ngrasakke atiku
Bm
 yo mung siji pesenku kanggo awakmu
Em
 ojo nganti lali, uripe kowe ro aku
A
 aku tresno kowe, seko dasaring ati
B
 ora bakal mati nganti tekan mati

Chorus
Bm                    Em
gek.. opo salah awakku iki
    A                     B
kwe nganti tego mblenjani janji
Bm                 Em
opo mergo.. kahanan uripku iki
       A                    B
mlarat bondo, seje karo uripmu

A                  E           Bm
aku nelongso mergo kebacut tresno
 Dm        B     E
ora ngiro saikine cidro
A                  E           Bm
aku nelongso mergo kebacut tresno
 Dm        B       E
ora ngiro saikine cidro

Outro A  E Bm A B E

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar RedSox feat Geulis mudah, kunci gitar RedSox feat Geulis, chord lagu RedSox feat Geulis - Cidro, chord dasar RedSox feat Geulis - Cidro, chordtela RedSox feat Geulis - Cidro, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu RedSox feat Geulis - Cidro, download lagu RedSox feat Geulis - Cidro mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari RedSox feat Geulis di youtube: https://youtube.com/watch?v=13DnSMqnjsM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari RedSox feat Geulis

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari