menu Request
×

Kunci Gitar Nina - Ilang Cintana Chord Dasar dan Lirik Lengkap

146 views
Intro Dm F G Am

    Am             F
hiliwir angin di pasir..
        G        Dm         Am
nebak kana dangdaunan oyag oyagan..
       Am             -G      F
ngaharewos ngantoskeun hiji pilihan..
F       Am  
asih nu ilang..

Intro F -G Am

      Am            F
pajar anjen rek satia..
    G         Dm        Am
mikanyaah mikacinta salamina..
     Am                          F
buktina geuning sulaya anjeun ingkar..
Bb         Am  G
dina jangjina..

Chorus
     Am             F
 sanajan di tutup tutup..
   Dm            Am
 sanajan di buni buni..
   E                  F
 dahate geus puguh surti..
   G               Am
 anjeun moal rek saati..

     Am             F
 sanajan di tutup tutup..
   Dm            Am
 sanajan di buni buni..
     E                    F
 teu sangka geuning bet tega..
   G             E
 anjeun midua cinta..
                        E
 cinta ngan saunggut kembang..
             F
 leungit sari..
                                 G
 cinta ukur pupulasan ilang sirna..
                                 Am
 cinta ukur kaulianan ilang rasa cinta..

    Am             F
hiliwir angin di pasir..
        G        Dm         Am
nebak kana dangdaunan oyag oyagan..
       Am                       F
ngaharewos ngantoskeun hiji pilihan..
Bb      Am  
asih nu ilang..

Int. E F G Am

      Am            F
pajar anjen rek satia..
    G         Dm        Am
mikanyaah mikacinta salamina..
     Am                          F
buktina geuning sulaya anjeun ingkar..
Bb         Am  G
dina jangjina..

Chorus
     Am             F
 sanajan di tutup tutup..
   Dm            Am
 sanajan di buni buni..
   E                  F
 dahate geus puguh surti..
   G               Am
 anjeun moal rek saati..

   Am               F
 sanajan di tutup tutup..
   Dm            Am
 sanajan di buni buni..
     E                    F
 teu sangka geuning bet tega..
   G             E
 anjeun midua cinta..
                        E
 cinta ngan saunggut kembang..
             F
 leungit sari..
                                 G
 cinta ukur pupulasan ilang sirna..
                                 Am    G
 cinta ukur kaulianan ilang rasa cinta..

     Am             F
 sanajan di tutup tutup..
   Dm            Am
 sanajan di buni buni..
   E                  F
 dahate geus puguh surti..
   G               Am
 anjeun moal rek saati..

   Am               F
 sanajan di tutup tutup..
   Dm            Am
 sanajan di buni buni..
     E                    F
 teu sangka geuning bet tega..
   G             E
 anjeun midua cinta..
                        E
 cinta ngan saunggut kembang..
             F
 leungit sari..
                                 G
 cinta ukur pupulasan ilang sirna..
                                 Am
 cinta ukur kaulianan ilang rasa cinta..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Nina mudah, kunci gitar Nina, chord lagu Nina - Ilang Cintana , chord dasar Nina - Ilang Cintana , chordtela Nina - Ilang Cintana , chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Nina - Ilang Cintana , download lagu Nina - Ilang Cintana mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Nina di youtube: https://youtube.com/watch?v=BO382QKweJs

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Nina

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari