menu Request
×

Kunci Gitar Cak Diqin feat Safitri - Sido Rondho Chord Dasar dan Lirik Lengkap

160 views
Intro Dm Gm Dm
        Dm G A
        Gm... A  Dm A

        Dm         Gm         Dm
Biyen mulo sliramu wis tak aturi
        Dm             G        A
Golek bojo sing tresno welas sejati
        Gm
Pungkasane sliramu digawe loro
      A                    Dm  A
Ora wurung saikine dadi rondho

          Dm        Gm         Dm
Nanging piye kabeh iki wis kebacut
       Dm         G         A
Ibarat bubur ra bakal dadi sego
       Gm
Mulo getunku iki tanpo upomo
          A                        Dm
Ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo

Intro Gm  Dm
        Gm  Dm

Chorus
       Dm        C        Dm
Kabeh iki ora perlu digetuni
        Gm                    Dm
Janjiku biyen aku saguh ngenteni
         A
Kowe lan aku mugo dadi jodone
           A                    Dm A
Ra keno prawane tak enteni randane

       Dm          Gm          Dm
Ora nyono sampeyan sabar ngenteni
         Dm          G          A
Ing nyatane tresnamu tulus lan suci
           Gm
Sing tak suwun sing gedhe pangapurane
          A                 Dm
Andum tresno bebojoan selawase

Intro Dm Gm Dm
        Dm G A
        Gm... A.. Dm A

        Dm         Gm         Dm
Biyen mulo sliramu wis tak aturi
        Dm             G        A
Golek bojo sing tresno welas sejati
        Gm
Pungkasane sliramu digawe loro
      A                    Dm  A
Ora wurung saikine dadi rondho

          Dm        Gm         Dm
Nanging piye kabeh iki wis kebacut
       Dm         G         A
Ibarat bubur ra bakal dadi sego
       Gm
Mulo getunku iki tanpo upomo
          A                        Dm
Ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo

Intro Gm  Dm
        Gm  Dm

Chorus
       Dm        C        Dm
Kabeh iki ora perlu digetuni
        Gm                    Dm
Janjiku biyen aku saguh ngenteni
         A
Kowe lan aku mugo dadi jodone
           A                    Dm A
Ra keno prawane tak enteni randane

       Dm          Gm          Dm
Ora nyono sampeyan sabar ngenteni
         Dm          G          A
Ing nyatane tresnamu tulus lan suci
           Gm
Sing tak suwun sing gedhe pangapurane
          A                 Dm Gm
Andum tresno bebojoan selawase
          A                 Dm
Andum tresno bebojoan selawase

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Cak Diqin mudah, kunci gitar Cak Diqin, chord lagu Cak Diqin feat Safitri - Sido Rondho, chord dasar Cak Diqin feat Safitri - Sido Rondho, chordtela Cak Diqin feat Safitri - Sido Rondho, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Cak Diqin feat Safitri - Sido Rondho, download lagu Cak Diqin feat Safitri - Sido Rondho mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Cak Diqin di youtube: https://youtube.com/watch?v=xBTR010nHn8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Cak Diqin

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari