menu Request
×

Kunci Gitar CampurNgopi - Sing Ayu Dewe Chord Dasar dan Lirik Lengkap

113 views
 Intro : F G Em A
        Dm G C G..

        C            Am
nek kelingan.. wektu kuwi..
       Dm
kowe pengen urip
      G
karo aku sak lawase..
 Em                   A
nanging kowe ora kuat cobo ndunyo
 Dm                 G  
urip iki ora kudu koyo
            C
kekarepane atimu..

Int. Dm G

     C              Am
roso kangen.. ning atiku..
       Dm
nganti kapan wae
      G
tak enteni sak tekane..
   Em                 A
tambanono roso kangen ing ning dodo
Dm                      G
trenyuh ati iki nek kelingan
                 C   C7
sliramu sing ayu dewe..

Reff :
       F
 tanpo pamit..
   G                         Em
 kowe ngadoh ngilang.. ngono wae..
 A         Dm  G             C   C7
  tresnoku iki.. mung kanggo kowe..

       F
 tanpo pamit..
   G                         Em
 kowe ngadoh ngilang.. ngono wae..
 A         Dm  G          C
  tresnoku iki.. mung kanggo kowe..

Musik : F G Em A
        Dm G C..

Reff :
       F
 tanpo pamit..
   G                         Em
 kowe ngadoh ngilang.. ngono wae..
 A         Dm  G             Gm  C
  tresnoku iki.. mung kanggo kowe..

       F
 tanpo pamit..
   G                         Em
 kowe ngadoh ngilang.. ngono wae..
 A         Dm  G             C
  tresnoku iki.. mung kanggo kowe..

       F
 tanpo pamit..
   G                         Em
 kowe ngadoh ngilang.. ngono wae..
 A         Dm  G             C
  tresnoku iki.. mung kanggo kowe..
 A         Dm  G          F      Fm C
  tresnoku iki.. mung kanggo kowe..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D E C#m F#
        Bm E A E..

        A            F#m
nek kelingan.. wektu kuwi..
       Bm
kowe pengen urip
      E
karo aku sak lawase..
 C#m                  F#
nanging kowe ora kuat cobo ndunyo
 Bm                 E 
urip iki ora kudu koyo
            A
kekarepane atimu..

Int. Bm E

     A              F#m
roso kangen.. ning atiku..
       Bm
nganti kapan wae
      E
tak enteni sak tekane..
   C#m                F#
tambanono roso kangen ing ning dodo
Bm                      E
trenyuh ati iki nek kelingan
                 A   A7
sliramu sing ayu dewe..

Reff :
       D
 tanpo pamit..
   E                         C#m
 kowe ngadoh ngilang.. ngono wae..
 F#        Bm  E             A   A7
  tresnoku iki.. mung kanggo kowe..

       D
 tanpo pamit..
   E                         C#m
 kowe ngadoh ngilang.. ngono wae..
 F#        Bm  E          A
  tresnoku iki.. mung kanggo kowe..

Musik : D E C#m F#
        Bm E A..

Reff :
       D
 tanpo pamit..
   E                         C#m
 kowe ngadoh ngilang.. ngono wae..
 F#        Bm  E             Em  A
  tresnoku iki.. mung kanggo kowe..

       D
 tanpo pamit..
   E                         C#m
 kowe ngadoh ngilang.. ngono wae..
 F#        Bm  E             A
  tresnoku iki.. mung kanggo kowe..

       D
 tanpo pamit..
   E                         C#m
 kowe ngadoh ngilang.. ngono wae..
 F#        Bm  E             A
  tresnoku iki.. mung kanggo kowe..
 F#        Bm  E          D      Dm A
  tresnoku iki.. mung kanggo kowe..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar CampurNgopi mudah, kunci gitar CampurNgopi, chord lagu CampurNgopi - Sing Ayu Dewe, chord dasar CampurNgopi - Sing Ayu Dewe, chordtela CampurNgopi - Sing Ayu Dewe, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu CampurNgopi - Sing Ayu Dewe, download lagu CampurNgopi - Sing Ayu Dewe mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari CampurNgopi di youtube: https://youtube.com/watch?v=kT2hEdcm60c

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari CampurNgopi

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari