menu Request
×

Kunci Gitar Cak Percil - Cidro 3 Chord Dasar dan Lirik Lengkap

3,350 views
 Capo ♪ fret 4

Intro : Am..

 Am                      Em
ora perpisahan sing dadi getuning ati..
  F                      C
nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
   Dm         G         Em      Am
nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
  Dm         G        C      G-G-C-G
getune nyapo mbiyen.. ketemu..

Int. C Em F G
     C Em F G C..G..

C                 Em
 jare kowe wes ngukir jenengku..
F                       G
 mbok patri ning njero ati..mu..
C                   Em
 yen iling mbiyen karo janjimu..
F                      G
 tresnomu mung siji yo a..ku..
  Am                Em
ningopo.. saikine cidro..
       F          G         C    G
kabeh omongmu kuwi gombal mukiyo..

C                   Em
 sopo wonge sing ra bakal tatu..
F                     G
nyenengi wong koyo slira..mu..
C                          Em
 ngomong cinta sayang mung ning aku..
F                  G
 janji setiyo sak umur uripmu..
  Am                  Em
ningopo.. sak ikine tego..
            F
ning ngarep moto kowe
G               C
 nggandeng wong liyo..

   Em       F            G
ho hoo.. ho hoo.. keiris atiku..

Reff :
   Am               Em
 ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu..
    F                     C
 mergo roso perihe.. ning njero dodoku..
   Dm     G      Em          Am
 gulone manis.. isih manis madu..
    Dm             G         C
 mergane sing mbok iris a..tiku..
 
  Am                      Em
 ora perpisahan sing dadi getuning ati..
   F                      C
 nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
    Dm         G         Em    Am
 nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
   Dm         G        C
 getune nyapo mbiyen ketemu..

Musik : Am..Em..   F   G     C
                ho o.. oo o.. ooo..
        Am..Em..F G C..

C                   Em
 sopo wonge sing ra bakal tatu..
F                     G
nyenengi wong koyo slira..mu..
C                          Em
 ngomong cinta sayang mung ning aku..
F                  G
 janji setiyo sak umur uripmu..
  Am                  Em
ningopo.. sak ikine tego..
            F
ning ngarep moto kowe
G               C
 nggandeng wong liyo..

   Em       F            G
ho hoo.. ho hoo.. keiris atiku..

Reff :
   Am               Em
 ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu..
    F                     C
 mergo roso perihe.. ning njero dodoku..
   Dm     G      Em          Am
 gulone manis.. isih manis madu..
    Dm             G         C
 mergane sing mbok iris a..tiku..
 
  Am                      Em
 ora perpisahan sing dadi getuning ati..
   F                      C
 nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
    Dm         G         Em    Am
 nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
   Dm         G        C
 getune nyapo mbiyen ketemu..
   Dm         G      C
 getune nyapo mbiyen ketemu..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C#m..

 C#m                     G#m
ora perpisahan sing dadi getuning ati..
  A                      E
nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
   F#m        B         G#m     C#m
nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
  F#m        B        E      B-B-E-B
getune nyapo mbiyen.. ketemu..

Int. E G#m A B
     E G#m A B E..B..

E                 G#m
 jare kowe wes ngukir jenengku..
A                       B
 mbok patri ning njero ati..mu..
E                   G#m
 yen iling mbiyen karo janjimu..
A                      B
 tresnomu mung siji yo a..ku..
  C#m               G#m
ningopo.. saikine cidro..
       A          B         E    B
kabeh omongmu kuwi gombal mukiyo..

E                   G#m
 sopo wonge sing ra bakal tatu..
A                     B
nyenengi wong koyo slira..mu..
E                          G#m
 ngomong cinta sayang mung ning aku..
A                  B
 janji setiyo sak umur uripmu..
  C#m                 G#m
ningopo.. sak ikine tego..
            A
ning ngarep moto kowe
B               E
 nggandeng wong liyo..

   G#m      A            B
ho hoo.. ho hoo.. keiris atiku..

Reff :
   C#m              G#m
 ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu..
    A                     E
 mergo roso perihe.. ning njero dodoku..
   F#m    B      G#m         C#m
 gulone manis.. isih manis madu..
    F#m            B         E
 mergane sing mbok iris a..tiku..
 
  C#m                     G#m
 ora perpisahan sing dadi getuning ati..
   A                      E
 nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
    F#m        B         G#m   C#m
 nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
   F#m        B        E
 getune nyapo mbiyen ketemu..

Musik : C#m..G#m.. A   B     E
                ho o.. oo o.. ooo..
        C#m..G#m..A B E..

E                   G#m
 sopo wonge sing ra bakal tatu..
A                     B
nyenengi wong koyo slira..mu..
E                          G#m
 ngomong cinta sayang mung ning aku..
A                  B
 janji setiyo sak umur uripmu..
  C#m                 G#m
ningopo.. sak ikine tego..
            A
ning ngarep moto kowe
B               E
 nggandeng wong liyo..

   G#m      A            B
ho hoo.. ho hoo.. keiris atiku..

Reff :
   C#m              G#m
 ancen rogo iki ora nggetih senajan tatu..
    A                     E
 mergo roso perihe.. ning njero dodoku..
   F#m    B      G#m         C#m
 gulone manis.. isih manis madu..
    F#m            B         E
 mergane sing mbok iris a..tiku..
 
  C#m                     G#m
 ora perpisahan sing dadi getuning ati..
   A                      E
 nanging nyapo mbiyen.. kowe tak senengi..
    F#m        B         G#m   C#m
 nyenengi sliramu.. gawe loro atiku..
   F#m        B        E
 getune nyapo mbiyen ketemu..
   F#m        B      E
 getune nyapo mbiyen ketemu..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Cak Percil mudah, kunci gitar Cak Percil, chord lagu Cak Percil - Cidro 3, chord dasar Cak Percil - Cidro 3, chordtela Cak Percil - Cidro 3, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Cak Percil - Cidro 3, download lagu Cak Percil - Cidro 3 mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Cak Percil di youtube: https://youtube.com/watch?v=tDtzFvDi_Uk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Cak Percil

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari