menu Request
×

Kunci Gitar Cak Kuntet - Lali Kahanan Chord Dasar dan Lirik Lengkap

107 views
 Capo fret 3

Intro : Am  F  Dm  E
        Am  Dm  E  Am  E

Am                   Am
 aku wes pancen ngakoni..
      Dm                Am
iki kabeh.. amergo sikapku..
                   E
kowe ngadoh ko uripku..
         F               E
najan ngono.. iseh welas aku..

                    Am
nganti kapan aku ngene..
     Dm              Am
ora eleng.. lali kahanane..
                  E
tak suwon enggalo bali..
         F
wes ra kuat..
             E        Am A
nggonku nyonggo lakon iki..

Reff:
                 Dm
 aku wes ngakoni salah..
         Dm              Am
 jalok tulong.. aku emoh pisah..
                  E
 aku wes pancen'e kleru..
      F                 E
 terimonen.. kabeh ngapuroku..

               Am
 aku ra iso ngapusi..
         Dm                   Am
 amung kowe.. seng tetep nong ati..
                 E
 ora bakal tak baleni..
        F         E    Am
 lali kahanan.. tumekaneng pati..

Musik : Am  Dm  Am..
        E  F E Am  A

Reff:
                 Dm
 aku wes ngakoni salah..
         Dm     -E       Am
 jalok tulong.. aku emoh pisah..
                  E
 aku wes pancen'e kleru..
      F                 E
 terimonen.. kabeh ngapuroku..

                    Am
nganti kapan aku ngene..
     Dm              Am
ora eleng.. lali kahanane..
                  E
tak suwon enggalo bali..
         F
wes ra kuat..
             E        Am
nggonku nyonggo lakon iki..
                  E
tak suwon enggalo bali..
         F
wes ra kuat..
             E        Am
nggonku nyonggo lakon iki..

Outro : Dm  E  Am

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Cm  G#  Fm  G
        Cm  Fm  G  Cm  G

Cm                   Cm
 aku wes pancen ngakoni..
      Fm                Cm
iki kabeh.. amergo sikapku..
                   G
kowe ngadoh ko uripku..
         G#              G
najan ngono.. iseh welas aku..

                    Cm
nganti kapan aku ngene..
     Fm              Cm
ora eleng.. lali kahanane..
                  G
tak suwon enggalo bali..
         G#
wes ra kuat..
             G        Cm  C
nggonku nyonggo lakon iki..

Reff:
                 Fm
 aku wes ngakoni salah..
         Fm              Cm
 jalok tulong.. aku emoh pisah..
                  G
 aku wes pancen'e kleru..
      G#                G
 terimonen.. kabeh ngapuroku..

               Cm
 aku ra iso ngapusi..
         Fm                   Cm
 amung kowe.. seng tetep nong ati..
                 G
 ora bakal tak baleni..
        G#        G    Cm
 lali kahanan.. tumekaneng pati..

Musik : Cm  Fm  Cm..
        G  G# G Cm  C

Reff:
                 Fm
 aku wes ngakoni salah..
         Fm     -G       Cm
 jalok tulong.. aku emoh pisah..
                  G
 aku wes pancen'e kleru..
      G#                G
 terimonen.. kabeh ngapuroku..

                    Cm
nganti kapan aku ngene..
     Fm              Cm
ora eleng.. lali kahanane..
                  G
tak suwon enggalo bali..
         G#
wes ra kuat..
             G        Cm
nggonku nyonggo lakon iki..
                  G
tak suwon enggalo bali..
         G#
wes ra kuat..
             G        Cm
nggonku nyonggo lakon iki..

Outro : Fm  G  Cm

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Cak Kuntet mudah, kunci gitar Cak Kuntet, chord lagu Cak Kuntet - Lali Kahanan, chord dasar Cak Kuntet - Lali Kahanan, chordtela Cak Kuntet - Lali Kahanan, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Cak Kuntet - Lali Kahanan, download lagu Cak Kuntet - Lali Kahanan mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Cak Kuntet di youtube: https://youtube.com/watch?v=_jcq7lYYdyQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Cak Kuntet

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari