menu Request
×

Chord BUAH JAGONG - AZMY Z FT IMP ID Kunci Gitar Dasar dan Lirik

12 views
Capo ♪ fret 4

Intro : G (8x)

G                C
 mimiti muka bajuna..
                     C
katingal reumbay buluna..
                  G
tuluy dicabut buukna..
         C
katingal ieuh nyelap sikina..

G                    C
 sanggeus dibuka bajuna..
                  C
nepi kabita ningalna..
                   G
rupa rupa da bentukna..
          C
aya nu panjang ieuh, aya nu pondok..

G         C
naon ngarana eta nu kitu?
G         C
naon ngarana eta nu kitu?
 C         G          C
(naon ci..) da buah jagong..

Reff :
       G
 reregean ieuh.. rupa bentukna..
      C                      D
 ngaberes eueceu.. jajaran nana..
     G
 dikulub akang.. ngasakan nana..
         C
 raos nikmat ieuh.. da dituangna..

        G          C
 anu ngora sok di angeun
        G             C
 dicampuran kacang beureum
        G
 lauk pauk rencang sangu
         C
 tuang rewog ieuh da nu mamayu..

 G          C
 naon ngaranna eta nu kitu
 G          C
  da buah jagong..
 G          C
 naon ngaranna eta nu kitu
 G          C
  da buah jagong..

Musik : G... G...

G                C
 mimiti muka bajuna..
                     C
katingal reumbay buluna..
                  G
tuluy dicabut buukna..
         C
katingal ieuh nyelap sikina..

G                    C
 sanggeus dibuka bajuna..
                  C
nepi kabita ningalna..
                   G
rupa rupa da bentukna..
          C
aya nu panjang ieuh, aya nu pondok..

G          C
naon ngaranna eta nu kitu
G          C
 da buah jagong..
G          C
naon ngaranna eta nu kitu
G          C
 da buah jagong..

Reff :
       G
 reregean ieuh.. rupa bentukna..
      C                      D
 ngaberes eueceu.. jajaran nana..
     G
 dikulub akang.. ngasakan nana..
         C
 raos nikmat ieuh.. da dituangna..

        G          C
 anu ngora sok di angeun
        G             C
 dicampuran kacang beureum
        G
 lauk pauk rencang sangu
         C
 tuang rewog ieuh da nu mamayu..

 G          C
 naon ngaranna eta nu kitu
 G          C
  da buah jagong..
 G          C
 naon ngaranna eta nu kitu
 G          C
  da buah jagong..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : B (8x)

B                E
 mimiti muka bajuna..
                     E
katingal reumbay buluna..
                  B
tuluy dicabut buukna..
         E
katingal ieuh nyelap sikina..

B                    E
 sanggeus dibuka bajuna..
                  E
nepi kabita ningalna..
                   B
rupa rupa da bentukna..
          E
aya nu panjang ieuh, aya nu pondok..

B         E
naon ngarana eta nu kitu?
B         E
naon ngarana eta nu kitu?
 E         B          E
(naon ci..) da buah jagong..

Reff :
       B
 reregean ieuh.. rupa bentukna..
      E                      F#
 ngaberes eueceu.. jajaran nana..
     B
 dikulub akang.. ngasakan nana..
         E
 raos nikmat ieuh.. da dituangna..

        B          E
 anu ngora sok di angeun
        B             E
 dicampuran kacang beureum
        B
 lauk pauk rencang sangu
         E
 tuang rewog ieuh da nu mamayu..

 B          E
 naon ngaranna eta nu kitu
 B          E
  da buah jagong..
 B          E
 naon ngaranna eta nu kitu
 B          E
  da buah jagong..

Musik : B... B...

B                E
 mimiti muka bajuna..
                     E
katingal reumbay buluna..
                  B
tuluy dicabut buukna..
         E
katingal ieuh nyelap sikina..

B                    E
 sanggeus dibuka bajuna..
                  E
nepi kabita ningalna..
                   B
rupa rupa da bentukna..
          E
aya nu panjang ieuh, aya nu pondok..

B          E
naon ngaranna eta nu kitu
B          E
 da buah jagong..
B          E
naon ngaranna eta nu kitu
B          E
 da buah jagong..

Reff :
       B
 reregean ieuh.. rupa bentukna..
      E                      F#
 ngaberes eueceu.. jajaran nana..
     B
 dikulub akang.. ngasakan nana..
         E
 raos nikmat ieuh.. da dituangna..

        B          E
 anu ngora sok di angeun
        B             E
 dicampuran kacang beureum
        B
 lauk pauk rencang sangu
         E
 tuang rewog ieuh da nu mamayu..

 B          E
 naon ngaranna eta nu kitu
 B          E
  da buah jagong..
 B          E
 naon ngaranna eta nu kitu
 B          E
  da buah jagong..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar BUAH JAGONG mudah, kunci gitar BUAH JAGONG, chord lagu BUAH JAGONG - AZMY Z FT IMP ID, chord dasar BUAH JAGONG - AZMY Z FT IMP ID, chordtela BUAH JAGONG - AZMY Z FT IMP ID, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu BUAH JAGONG - AZMY Z FT IMP ID, download lagu BUAH JAGONG - AZMY Z FT IMP ID mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari BUAH JAGONG di youtube: https://youtube.com/watch?v=rJ8BqQ0F6So

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari BUAH JAGONG

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari