menu Request
×

Kunci Gitar Bravesboy - Iki Sing Goblok Aku Chord Dasar dan Lirik Lengkap

265 views
(Intro) C Am Dm G

  C                 Am
sayang.. aku gelo tenan
         Dm                  G
cinta palsumu aku anggap beneran
  Em               Am
serius aku sing berjuang
  Dm
tibae mung luput
    G           C    -G
iki sing goblok aku..

(Intro) C Am Dm G
        C Am Dm G

 C
aku durung siap ati
          Am
nek kon pisah aku durung wani
     Dm                     G
ngapusi.. nek kuat aku ngapusi, ooh..

   C
janji bakal daadi siji
        Am
tekan semene tak seriusi
   Dm                      G
omongan..mu sebatas perkataan

  Em    Am     Em   Am
manis tenan, kasunyatan
   Dm              G
cintaku kau permainkan..

(Chorus)
      C             Am
yen kabeh iso dibaleni
     Dm              G
ra bakal iki tak lakoni
       Em               Am
banjur isone mung nggelani
     Dm
loro tangis lan tatu
  G            C
tibone ning mburi

  C
keri, mesti teko ning mburu
        Am
sakjane ngerti tapi tetep dilakoni
Dm            G
kasmaran mung marai ati ra karuan
        C
wis kebacut, kabeh wis kebacut
           Am
harapane manis dadine malah kecut
              Dm
bubrah ra karuan kabeh dadi semrawut
                G
sing di perjuangke jebule dadi luput

(Interlude) Em Am Em Am Dm  G

  C                 Am
sayang.. aku gelo tenan
         Dm                  G
cinta palsumu aku anggap beneran
  Em               Am
serius aku sing berjuang
  Dm
tibae mung luput
    G           C   -G
iki sing goblok aku..

(Chorus)
      C             Am
yen kabeh iso dibaleni
     Dm              G
ra bakal iki tak lakoni
       Em               Am
banjur isone mung nggelani
     Dm
loro tangis lan tatu
  G            C
tibone ning mburi

      C             Am
yen kabeh iso dibaleni
     Dm              G
ra bakal iki tak lakoni
       Em               Am
banjur isone mung nggelani
     Dm
bola bali kapusan
    G            C Am Dm
iki sing goblok aku..
    G            C Am Dm G
iki sing goblok aku.. oh..
  C
sayang.. aku gelo tenan..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Bravesboy mudah, kunci gitar Bravesboy, chord lagu Bravesboy - Iki Sing Goblok Aku, chord dasar Bravesboy - Iki Sing Goblok Aku, chordtela Bravesboy - Iki Sing Goblok Aku, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Bravesboy - Iki Sing Goblok Aku, download lagu Bravesboy - Iki Sing Goblok Aku mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Bravesboy di youtube: https://youtube.com/watch?v=Z1K9o1OqMmI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Bravesboy

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari