menu Request
×

Chord Bojo Napi - Didi Kempot Kunci Gitar Dasar dan Lirik

237 views
 Chord capo fret 2 (original dari Bm)
Bojo Napi - Didi Kempot

Intro : Am Dm E Am
        Am Dm E Am E

  Am                   Am
salahku uwis tak tebus neng kono
     Dm                    Am
pirang taun tak lakoni ing kunjoro
Dm
tresnamu ra malih
      Am
setyo nganti aku mulih
     F                   E
wong ayu tresnamu pancen ra pamrih..

      Am                    Am
ora salah anggonku milih sliramu
         Dm                      Am
nganti seprene nyatane setyo lan tuhu
Dm
kanthinen tanganku
       Am
kanthi tulusing atimu
       F         E          Am
tambanono roso kangen ning atiku..

Int. F Am E Am..

Reff :
  A                   Dm
 ora malih tak sawang atimu
       Bb                    Em
 tanpo isin kok tompo ikhlas tekaku
   A                            Dm
 senajan ono sing moh nyawang rupaku
         B                     Am    E
 mung sliramu sing gawe bungah atiku..

      Am                    Am
ora salah anggonku milih sliramu
         Dm                      Am
nganti seprene nyatane setyo lan tuhu
Dm
kanthinen tanganku
   Am
kanthi tulusing atimu
       F         E          Am   E
tambanono roso kangen ning atiku..

Musik : Am Am Dm Am
        Dm Am F E..

      Am                    Am
ora salah anggonku milih sliramu
         Dm                      Am
nganti seprene nyatane setyo lan tuhu
Dm
kanthinen tanganku
   Am
kanthi tulusing atimu
       F       E            Am
tambanono roso kangen ning atiku..

Reff :
  A                    Dm
 ora malih tak sawang atimu
       Bb                    Em
 tanpo isin kok tompo ikhlas tekaku
   A                            Dm
 senajan ono sing moh nyawang rupaku
           B                   Am    E
 mung sliramu sing gawe bungah atiku..

      Am                    Am
ora salah anggonku milih sliramu
         Dm                      Am
nganti seprene nyatane setyo lan tuhu
Dm
kanthinen tanganku
   Am
kanthi tulusing atimu
       F       E            Am
tambanono roso kangen ning atiku..

Outro : Am

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Didi Kempot mudah, kunci gitar Didi Kempot, chord lagu Bojo Napi - Didi Kempot, chord dasar Bojo Napi - Didi Kempot, chordtela Bojo Napi - Didi Kempot, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Bojo Napi - Didi Kempot, download lagu Bojo Napi - Didi Kempot mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Didi Kempot di youtube: https://youtube.com/watch?v=hZFdlEXTtiw

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Didi Kempot

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari