menu Request
×

Kunci Gitar Berlinda Estrelita - Mati Kaku Chord Dasar dan Lirik Lengkap

124 views
 ☕ Capo fret 5

Intro : C G Am Em
        F C Dm G C G

  C         G       Am
bingung.. rasane atiku
      Em
mergo sikapmu
       F
sing suwe-suwe
G            C   G
ora nganggep aku..

       C          G
tak mundur.. ra kuat aku
Am         Em
yen kudu terus mlaku
 F       G         C
iso-iso aku mati kaku..

  Am             Em
sayangmu sak iki wis sudo
 F                C
opo mergo wis ono sing liyo
Am             Em
tresnamu saiki wis ngambang
 F               G
opo tenan..aku mbok anggep ilang..

Reff:
 C            G
 mbiyen katon opo
    Am          Em
 saiki mbok sio-sio
    F       C
 janjimu semono
      Dm          G
 ora iso tak percoyo..

 C               G
 pancen kudu tak ikhlasno
   Am          Em
 goleko tresno sing liyo
    F          C
 timbang suwe-suwe
    Dm          G        C
 atiku iki sing keronto-ronto..

Musik : : C G Am Em
          F C Dm G C G

  Am             Em
sayangmu sak iki wis sudo
 F                C
opo mergo wis ono sing liyo
Am             Em
tresnamu saiki wis ngambang
 F               G
opo tenan..aku mbok anggep ilang..

Reff:
 C            G
 mbiyen katon opo
    Am          Em
 saiki mbok sio-sio
    F       C
 janjimu semono
      Dm          G
 ora iso tak percoyo..

 C               G
 pancen kudu tak ikhlasno
   Am          Em
 goleko tresno sing liyo
    F          C
 timbang suwe-suwe
    Dm          G       C     G
 atiku iki sing keronto-ronto..

 C            G
 mbiyen katon opo
    Am          Em
 saiki mbok sio-sio
    F       C
 janjimu semono
      Dm          G
 ora iso tak percoyo..

 C               G
 pancen kudu tak ikhlasno
   Am          Em
 goleko tresno sing liyo
    F          C
 timbang suwe-suwe
    Dm          G       C
 atiku iki sing keronto-ronto..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : F C Dm Am
        Bb F Gm C F C

  F         C       Dm
bingung.. rasane atiku
      Am
mergo sikapmu
       Bb
sing suwe-suwe
C            F   C
ora nganggep aku..

       F          C
tak mundur.. ra kuat aku
Dm         Am
yen kudu terus mlaku
 Bb      C         F 
iso-iso aku mati kaku..

  Dm             Am
sayangmu sak iki wis sudo
 Bb               F
opo mergo wis ono sing liyo
Dm             Am
tresnamu saiki wis ngambang
 Bb              C
opo tenan..aku mbok anggep ilang..

Reff:
 F            C
 mbiyen katon opo
    Dm          Am
 saiki mbok sio-sio
    Bb      F
 janjimu semono
      Gm          C
 ora iso tak percoyo..

 F               C
 pancen kudu tak ikhlasno
   Dm          Am
 goleko tresno sing liyo
    Bb         F
 timbang suwe-suwe
    Gm          C        F
 atiku iki sing keronto-ronto..

Musik : : F C Dm Am
          Bb F Gm C F C

  Dm             Am
sayangmu sak iki wis sudo
 Bb               F
opo mergo wis ono sing liyo
Dm             Am
tresnamu saiki wis ngambang
 Bb              C
opo tenan..aku mbok anggep ilang..

Reff:
 F            C
 mbiyen katon opo
    Dm          Am
 saiki mbok sio-sio
    Bb      F
 janjimu semono
      Gm          C
 ora iso tak percoyo..

 F               C
 pancen kudu tak ikhlasno
   Dm          Am
 goleko tresno sing liyo
    Bb         F
 timbang suwe-suwe
    Gm          C       F     C
 atiku iki sing keronto-ronto..

 F            C
 mbiyen katon opo
    Dm          Am
 saiki mbok sio-sio
    Bb      F
 janjimu semono
      Gm          C
 ora iso tak percoyo..

 F               C
 pancen kudu tak ikhlasno
   Dm          Am
 goleko tresno sing liyo
    Bb         F
 timbang suwe-suwe
    Gm          C       F
 atiku iki sing keronto-ronto..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Berlinda Estrelita mudah, kunci gitar Berlinda Estrelita, chord lagu Berlinda Estrelita - Mati Kaku, chord dasar Berlinda Estrelita - Mati Kaku, chordtela Berlinda Estrelita - Mati Kaku, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Berlinda Estrelita - Mati Kaku, download lagu Berlinda Estrelita - Mati Kaku mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Berlinda Estrelita di youtube: https://youtube.com/watch?v=2oN4cFSNTRM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Berlinda Estrelita

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari