menu Request
×

Kunci Gitar Bagas Putra - Aku Tetep Bali Chord Dasar dan Lirik Lengkap

137 views
 Intro : C  Am  F  G -G7

    C
sepine wengi iki
       Em
tansah gelem ngancani
    F        Em    Am
awakku, sing loro ati
   Dm
mergo sliramu
     F              G
sing ra iso tak duweni..

   C
eluhe tangis iki
     Em
isih gelem ngenteni
     F       Em     Am
sliramu sing ngelarani
 Dm
aku sing mesti
 F                  G
ono nek kowe nggoleki..

Reff :
        C
 opo to kurangku
                Am
 nganti sliramu nglali
        Dm
 opo to kurangku
                 G
 nganti kowe nglarani
    Em         Am
 yo wes.. ra popo
          Dm
 senajan atiku ra trimo
        G
 aku ra lungo..

         C
 opo wis kahananku
           Am
 kudu koyo ngene
         Dm
 sliramu sing tak tresnani
          G
 kok nyepelekke
    Em            Am
 janji sing tak patri
        Dm
 naliko mbiyen bebrayan
       G              C
 saiki dadi tatu ning ati..

Musik : C  Am  Dm  G
        Em  Am  Dm  G

Reff :
        C
 opo to kurangku
                Am
 nganti sliramu nglali
        Dm
 opo to kurangku
                 G
 nganti kowe nglarani
    Em         Am
 yo wes.. ra popo
          Dm
 senajan atiku ra trimo
        G
 aku ra lungo..

         C
 opo wis kahananku
           Am
 kudu koyo ngene
         Dm
 sliramu sing tak tresnani
          G
 kok nyepelekke
    Em            Am
 janji sing tak patri
        Dm
 naliko mbiyen bebrayan
       G              C   C-G/B-Am
 saiki dadi tatu ning ati..
            Dm
 senajan sliramu
                G
 kerep nglarani ati
               C
 aku tetep bali..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Bagas Putra mudah, kunci gitar Bagas Putra, chord lagu Bagas Putra - Aku Tetep Bali, chord dasar Bagas Putra - Aku Tetep Bali, chordtela Bagas Putra - Aku Tetep Bali, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Bagas Putra - Aku Tetep Bali, download lagu Bagas Putra - Aku Tetep Bali mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Bagas Putra di youtube: https://youtube.com/watch?v=4Hz5F9leHH4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Bagas Putra

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari