menu Request
×

Kunci Gitar Arya Galih - Sarangan Nglarung Rasa Chord Dasar dan Lirik Lengkap

364 views
 Capo ♪ fret 2

Intro :      Am             F
        ha a a.. o o o.. ha a..
             G      Am
        ha a a.. ha a aa..
        F Dm E E-Am..

   Am
ademe lereng lawu iseh podo..
  F                     Am
nanging tresnamu uwis bedo..
    F              C
ora koyo.. dek semono..
       E
naliko iseh kebak ing dodo..

    Am
cemoro mangklung ono pinggir talogo..
    F                      Am
tak tagih janjimu nanging koe ora kroso..
     Dm                    C
mung iso mendem ono ing njero dodo..
        E                      Am
netraku nangis koyo nangis ludiro..

Int. F              Am
     he eeee.. eo oooo..
     F           E
     ha..a.. o ooo oo.. ooo oo..

Reff :
           Am                    Dm
 ombak ing banyu.. ngelengke aku karo sliramu..
         G                     C
 seng mbiyen.. dadi papan purunging rasaku..
       Dm                   Am
 pundakku.. biyen seng dadi tadah tangismu..
       E
 saiki atiku mbok remuk dadi sewu..

            Am                Dm
 tak larung rasaku ono telogo sarangan..
        G                       C
 pengen ngilangke roso ati seng kelaran..
          Dm                   Am
 ombak tlogo dadi crito netes eluh soko moto..
         E                        F    E   Am
 wus tak larung roso loro kari nrimo.. aku lilo..

 F         G      C      G/B    Am
  lereng a..rgo.. lawu.. kang endah..

Musik : Dm..G..F E Am..

    Am
cemoro mangklung ono pinggir talogo..
    F                       Am
tak tagih janjimu nanging koe ora kroso..
     Dm                    C
mung iso mendem ono ing njero dodo..
        E                      Am
netraku nangis koyo nangis ludiro..

Int. F             Am
     he eeee.. o oooo..
     F           E
     ha..a.. o ooo oo.. oooo oo..

Reff :
           Am                    Dm
 ombak ing banyu.. ngelengke aku karo sliramu..
         G                     C
 seng mbiyen.. dadi papan purunging rasaku..
       Dm                   Am
 pundakku.. biyen seng dadi tadah tangismu..
       E
 saiki atiku mbok remuk dadi sewu..

            Am                Dm
 tak larung rasaku ono telogo sarangan..
        G                       C
 pengen ngilangke roso ati seng kelaran..
          Dm                   Am
 ombak tlogo dadi crito netes eluh soko moto..
         E                        F    E   Am
 wus tak larung roso loro kari nrimo.. aku lilo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro :      Bm             G
        ha a a.. o o o.. ha a..
             A      Bm
        ha a a.. ha a aa..
        G Em F# F#-Bm..

   Bm
ademe lereng lawu iseh podo..
  G                     Bm
nanging tresnamu uwis bedo..
    G              D
ora koyo.. dek semono..
       F#
naliko iseh kebak ing dodo..

    Bm
cemoro mangklung ono pinggir talogo..
    G                      Bm
tak tagih janjimu nanging koe ora kroso..
     Em                    D
mung iso mendem ono ing njero dodo..
        F#                     Bm
netraku nangis koyo nangis ludiro..

Int. G              Bm
     he eeee.. eo oooo..
     G           F#
     ha..a.. o ooo oo.. ooo oo..

Reff :
           Bm                    Em
 ombak ing banyu.. ngelengke aku karo sliramu..
         A                     D
 seng mbiyen.. dadi papan purunging rasaku..
       Em                   Bm
 pundakku.. biyen seng dadi tadah tangismu..
       F#
 saiki atiku mbok remuk dadi sewu..

            Bm                Em
 tak larung rasaku ono telogo sarangan..
        A                       D
 pengen ngilangke roso ati seng kelaran..
          Em                   Bm
 ombak tlogo dadi crito netes eluh soko moto..
         F#                       G    F#  Bm
 wus tak larung roso loro kari nrimo.. aku lilo..

 G         A      D      A/C#   Bm
  lereng a..rgo.. lawu.. kang endah..

Musik : Em..A..G F# Bm..

    Bm
cemoro mangklung ono pinggir talogo..
    G                       Bm
tak tagih janjimu nanging koe ora kroso..
     Em                    D
mung iso mendem ono ing njero dodo..
        F#                     Bm
netraku nangis koyo nangis ludiro..

Int. G             Bm
     he eeee.. o oooo..
     G           F#
     ha..a.. o ooo oo.. oooo oo..

Reff :
           Bm                    Em
 ombak ing banyu.. ngelengke aku karo sliramu..
         A                     D
 seng mbiyen.. dadi papan purunging rasaku..
       Em                   Bm
 pundakku.. biyen seng dadi tadah tangismu..
       F#
 saiki atiku mbok remuk dadi sewu..

            Bm                Em
 tak larung rasaku ono telogo sarangan..
        A                       D
 pengen ngilangke roso ati seng kelaran..
          Em                   Bm
 ombak tlogo dadi crito netes eluh soko moto..
         F#                       G    F#  Bm
 wus tak larung roso loro kari nrimo.. aku lilo..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Arya Galih mudah, kunci gitar Arya Galih, chord lagu Arya Galih - Sarangan Nglarung Rasa, chord dasar Arya Galih - Sarangan Nglarung Rasa, chordtela Arya Galih - Sarangan Nglarung Rasa, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Arya Galih - Sarangan Nglarung Rasa, download lagu Arya Galih - Sarangan Nglarung Rasa mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Arya Galih di youtube: https://youtube.com/watch?v=20_SRg8ZfEk

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Arya Galih

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari