menu Request
×

Kunci Gitar Arif Khusen - Sosrodilogo Dadi Saksi Chord Dasar dan Lirik Lengkap

99 views
 Intro : C Em Am A
        Dm A G..
        C G Am A
        F Em G..

C         Em         Am A
jembatan iki dadi saksi..
  Dm                    G
nalikane kowe ngelarani ati..
      Em                 A
wis tatag ati iki dinggo dolanan..
 Dm                       G
aku weruh kowe gandeng ro liyane..

C         Em          Am
janjimu biyen rabakal ninggalne aku..
  F                     G
bene bebarengan terus selawase..
    Em                 A
masio aku iki gurung biso mbahagiakne..
      Dm                  G
ning atiku raono sing liyane..

Reff :
  F      G           Em     Am
 aku ora nyono atiku keloro loro..
           Dm      G         C
 wis cukup semene ora usah diterusne..
  F         G              Em       Am
 aku ikhlas batin senajan aku loro ati..
       Dm       G          C
 matur suwun.. aku pamit bali..

Musik : Em..Am..F G C..
        Em..Am..F G C G

C         Em          Am
janjimu biyen rabakal ninggalne aku..
  F                     G
bene bebarengan terus selawase..
    Em                 A
masio aku iki gurung biso mbahagiakne..
      Dm                  G
ning atiku raono sing liyane..

Reff :
  F      G           Em     Am
 aku ora nyono atiku keloro loro..
           Dm      G         C
 wis cukup semene ora usah diterusne..
  F         G              Em       Am
 aku ikhlas batin senajan aku loro ati..
       Dm       G          C
 matur suwun.. aku pamit bali..

  F      G           Em     Am
 aku ora nyono atiku keloro loro..
           Dm      G         C
 wis cukup semene ora usah diterusne..
  F         G              Em       Am
 aku ikhlas batin senajan aku loro ati..
       Dm       G          C
 matur suwun.. aku pamit bali..
          F        G             C
 jembatan sosrodilogo ninggal janji..
          F        G          C
 jembatan sosrodilogo dadi saksi..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G Bm Em E
        Am E D..
        G D Em E
        C Bm D..

G         Bm         Em E
jembatan iki dadi saksi..
  Am                    D
nalikane kowe ngelarani ati..
      Bm                 E
wis tatag ati iki dinggo dolanan..
 Am                       D
aku weruh kowe gandeng ro liyane..

G         Bm          Em
janjimu biyen rabakal ninggalne aku..
  C                     D
bene bebarengan terus selawase..
    Bm                 E
masio aku iki gurung biso mbahagiakne..
      Am                  D
ning atiku raono sing liyane..

Reff :
  C      D           Bm     Em
 aku ora nyono atiku keloro loro..
           Am      D         G
 wis cukup semene ora usah diterusne..
  C         D              Bm       Em
 aku ikhlas batin senajan aku loro ati..
       Am       D          G
 matur suwun.. aku pamit bali..

Musik : Bm..Em..C D G..
        Bm..Em..C D G D

G         Bm          Em
janjimu biyen rabakal ninggalne aku..
  C                     D
bene bebarengan terus selawase..
    Bm                 E
masio aku iki gurung biso mbahagiakne..
      Am                  D
ning atiku raono sing liyane..

Reff :
  C      D           Bm     Em
 aku ora nyono atiku keloro loro..
           Am      D         G
 wis cukup semene ora usah diterusne..
  C         D              Bm       Em
 aku ikhlas batin senajan aku loro ati..
       Am       D          G
 matur suwun.. aku pamit bali..

  C      D           Bm     Em
 aku ora nyono atiku keloro loro..
           Am      D         G
 wis cukup semene ora usah diterusne..
  C         D              Bm       Em
 aku ikhlas batin senajan aku loro ati..
       Am       D          G
 matur suwun.. aku pamit bali..
          C        D             G
 jembatan sosrodilogo ninggal janji..
          C        D          G
 jembatan sosrodilogo dadi saksi..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Arif Khusen mudah, kunci gitar Arif Khusen, chord lagu Arif Khusen - Sosrodilogo Dadi Saksi, chord dasar Arif Khusen - Sosrodilogo Dadi Saksi, chordtela Arif Khusen - Sosrodilogo Dadi Saksi, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Arif Khusen - Sosrodilogo Dadi Saksi, download lagu Arif Khusen - Sosrodilogo Dadi Saksi mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Arif Khusen di youtube: https://youtube.com/watch?v=i_vNkxK5aow

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Arif Khusen

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari