menu Request
×

Kunci Gitar Ari Benjho - Tandes Chord Dasar dan Lirik Lengkap

120 views
 Capo fret 1

Intro : G C -Bm Am D   
        C Bm Em Am D G   

G                   C
kangen rasane atiku iki
Am                         D
kangen kowe sing tak tresnani
   Bm                         Am
mbiyen sakbendino ning sandingku
        C              D         G
mbareng saiki we malah adoh paranmu..

Int. C

G                       C
tulung jaganen tresnoku iki
   Am                       D
yo mung kowe sing ono ning ati 
  Bm                    Am
bumi langit iki dadi saksi
   C              D            G
yo mung kowe sing tak wanti wanti..

            C                 D
nelongso atiku, kelingan sliramu
              Bm
mbiyen tau ngucap janji
            Em
sehidup semati
           Am                D
salah opo aku, kowe ninggal aku
                   G
we lali janji manismu..

Reff :
         C                 D
 sak tenane atiku keloro loro 
          Bm                 Em
 nanging aku iki ora wani kondo
         Am              D
 matur nuwun kanggo awakmu
                    G
 sing tau ono ning uripku..

Musik : C D Bm Em 
        Am -Bm C D G   

G                       C
tulung jaganen tresnoku iki
   Am                       D
yo mung kowe sing ono ning ati 
  Bm                    Am
bumi langit iki dadi saksi
   C              D            G
yo mung kowe sing tak wanti wanti..

            C                 D
nelongso atiku, kelingan sliramu
              Bm
mbiyen tau ngucap janji
            Em
sehidup semati
           Am                D
salah opo aku, kowe ninggal aku
                   G
we lali janji manismu..

            C                 D
nelongso atiku, kelingan sliramu
              Bm
mbiyen tau ngucap janji
            Em
sehidup semati
           Am                D
salah opo aku, kowe ninggal aku
                   G
we lali janji manismu..

Reff :
         C                 D
 sak tenane atiku keloro loro 
          Bm                 Em
 nanging aku iki ora wani kondo
         Am              D
 matur nuwun kanggo awakmu
                    G
 sing tau ono ning uripku..
         Am              D
 matur nuwun kanggo awakmu
                    G
 sing tau ono ning uripku..


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ari Benjho mudah, kunci gitar Ari Benjho, chord lagu Ari Benjho - Tandes, chord dasar Ari Benjho - Tandes, chordtela Ari Benjho - Tandes, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Ari Benjho - Tandes, download lagu Ari Benjho - Tandes mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ari Benjho di youtube: https://youtube.com/watch?v=3yx-zVfU6F0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Ari Benjho

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari