menu Request
×

Kunci Gitar Angkringan Bergoyang - Tugu Pensil Seng Nyekseni Chord Dasar dan Lirik Lengkap

91 views
 Intro : C G Am Em
F C Dm G C G

C G
saben ndino mung kelingan
Am Em
susah seneng bebarengan
Dm
karo kowe cah ayu seng
G
wes dadi kenangan..

C G
lungamu ninggal cidro
Am Em
teroso soyo rekoso
Dm
nggonku ngalekke le opo
G
seng tak pertahanke..

C G
saben ndino mung kelingan
Am Em
susah seneng bebarengan
Dm
karo kowe cah ayu seng
G
wes dadi kenangan..

C G
lungamu ninggal cidro
Am Em
teroso soyo rekoso
Dm
nggonku ngalekke le opo
G
seng tak pertahanke..

F G
neng tugu pensil kuwi
Em Am
kowe medotke janji
Dm
sing ra bakal iso
G
tak gawe lali..

F G C
tulung.. aku ra ngiro
Dm G
kowe lungo mergo
C G
atimu milih wong liyo..

F G
udan gerimis.. seng bakal
Em Am
dadi tetangis
Dm G
ngikhlaske opo sing
C C7
dadi pilihanmu..

Reff :
F G C G/B Am
tulung.. aku ra nyono..
Dm G
awake dewe iki
C G
ora iso dadi siji..

F G
kahanan iki wes tak trimo
Em Am
opo seng dadi takdire
Dm G
mugo kowe iso bahagia
C C7
saklawase..

Musik : F G Em Am
Dm G C C7
F G Em Am
Dm G C C7

F G
neng tugu pensil kuwi
Em Am
kowe medotke janji
Dm
sing ra bakal iso
G
tak gawe lali..

F G C
tulung.. aku ra ngiro
Dm G
kowe lungo mergo
C G
atimu milih wong liyo..

F G
udan gerimis.. seng bakal
Em Am
dadi tetangis
Dm G
ngikhlaske opo sing
C C7
dadi pilihanmu..

Reff :
F G C G/B Am
tulung.. aku ra nyono..
Dm G
awake dewe iki
C G
ora iso dadi siji..

F G
kahanan iki wes tak trimo
Em Am
opo seng dadi takdire
Dm G
mugo kowe iso bahagia
C C7
saklawase..

F G C G/B Am
tulung.. aku ra nyono..
Dm G
awake dewe iki
C G
ora iso dadi siji..

F G
kahanan iki wes tak trimo
Em Am
opo seng dadi takdire
Dm G
mugo kowe iso bahagia
C C7
saklawase..
Dm G
mugo kowe iso bahagia
C C7
saklawase..
Dm G
mugo kowe iso..
C
bahagia saklawase..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Angkringan Bergoyang mudah, kunci gitar Angkringan Bergoyang, chord lagu Angkringan Bergoyang - Tugu Pensil Seng Nyekseni, chord dasar Angkringan Bergoyang - Tugu Pensil Seng Nyekseni, chordtela Angkringan Bergoyang - Tugu Pensil Seng Nyekseni, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Angkringan Bergoyang - Tugu Pensil Seng Nyekseni, download lagu Angkringan Bergoyang - Tugu Pensil Seng Nyekseni mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Angkringan Bergoyang di youtube: https://youtube.com/watch?v=TP1LF8J0RFM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Angkringan Bergoyang

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari